Radiátory Laurens - stylové teplo domova

Radiátory jsou již od svého vzniku symbolem tepla domova. Vždy ale byla snaha tento prvek v interiéru co nejvíce maskovat a skrývat, a to z jednoduchého důvodu:  Radiátory, jakožto funkční prvek domácností, se nikdy nedočkaly velkého zájmů designérů a tak byly vzhledově vždy brány jako kus železa. Přístup společnosti Laurens se zásadně liší. Rozhodla se vyrábět radiátory nejen funkční, ale především stylové, a to bez ohledu na typ radiátoru.

V současné době nabízí společnost Laurens široký výběr oblíbených radiátorů do koupelen, zajímavých a zároveň nápadných designových radiátorů do obytných místností a článkových radiátorů z oceli i litiny, které přesně sednou do místností ve stylu retro.

Stylové radiátory do každé místnosti


Pestrostí produktů nabízí Laurens designové radiátory do každé místnosti vašeho domova. Žebříkové radiátory, vhodné do koupelen, neplní pouze funkci topného tělesa vyhřívajícího koupelnu. Uplatnění naleznou tyto radiátory i jako vysoušeče a nahřívače osušek a ručníků či mokrých oděvů. Vertikální umístění koupelnových radiátorů navíc umožňuje rychlé a intenzivní vytopení celé místnosti, přičemž se využívá místa “do výšky” a radiátor tak nezabírá velkou plochu stěny, kterou lze využít i jinak.

Pro vertikální instalaci jsou velmi oblíbené i designové radiátory. Ty jsou vyrobeny především pro obývací, společenské místnosti a chodby. Jejich jedinečný design dokáže vaše návštěvy zmást, takže nebudou ani věřit, že se jedná o skutečně funkční otopné těleso. Dalším typem jsou radiátory litinové. Ty jsou typické pro starší zástavby a jsou představiteli masivních otopných těles s velice dlouhou životností a velkou setrvačností sálaní. Díky pomalejšímu chladnutí rozehřátých litinových radiátorů je zajištěno ekonomicky výhodné vyhřívání místnosti po delší dobu.

Radiátory za jednu cenu se třemi přínosy


Ptáte se, proč vybrat právě radiátory Laurens? Důvodů je mnoho, ale ten hlavní je, že radiátory Laurens představují za jednu cenu tři přínosy pro váš domov. Prvním je 100% funkční radiátor, který vás zahřeje i v těch největších mrazech. Druhým přínosem je jedinečný designový prvek pro vaše obydlí. A třetím přínosem je dlouholetý bezúdržbový provoz, který radiátory Laurens zajišťují.


      

29.06.2011
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444