Radiátory Laurens jsou v Praze na nové adrese

Společnost Laurens Radiátory s.r.o., specialista na designové a retro radiátory, přesunula své pražské Radiátorové studio do samého srdce Prahy.

V centru a stylově

Radiátory Laurens jsou nyní k vidění ve stylových prostorách v centru Prahy, kde jsou součástí industriálního interiéru společně s výrobky firmy ALPI Home. Showroom naleznete nově na adrese Nekázanka 882/7 v Praze.
 
V nové vzorkovně naleznete většinu radiátorů značky Laurens v různých povrchových úpravách a provedeních. Za asistence odborníka si můžete v klidu a pohodlí vybrat vhodný model radiátoru a jeho barvu. Současně si můžete vybrat veškeré dopojovací příslušenství, které může s radiátory tvořit ucelený a jednotný design.

 

Zacílení na komplexní řešení

Cílem všech radiátorových studií Laurens je usnadnit výběr vhodného radiátoru, zároveň poskytnout rady z oblasti interiérového designu a veškerou technickou podporu. Výhodou spojení radiátorů Laurens a ALPI Home je bezesporu komplexnost při řešení interiérového designu, kdy si na jednom místě můžete vybrat jak nevšední radiátory, tak nábytek, světla či krbová kamna.
 
 

Výběr modelů vás překvapí

Společnost Laurens je na evropském trhu již od roku 1993 a během let se vyprofilovala na předního specialistu v oboru designu radiátorů. Za tuto dobu vzniklo mnoho modelů radiátorů, které jsou dnes velmi oblíbené na celém českém i evropském trhu. Nutno podotknout, že radiátory Laurens jsou vyráběny v České republice. Společnost Laurens si velmi dobře uvědomuje, jaký potenciál mají radiátory při řešení interiérového designu. Díky tomu v jejich nabídce naleznete okolo sta modelů koupelnových, designových, ocelových industriálních nebo litinových radiátorů.
 
Nový showroom s radiátory Laurens naleznete zde:

17.08.2022 | PR
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444