Navštivte nový showroom radiátorů

Foto: Google+ Radiátorové Studio Laurens

Foto: Google+ Radiátorové Studio Laurens

Radiátorové Studio LAURENS

Projděte si nový showroom společnosti Laurens. Ve studiu naleznete vystaveny veškeré modely radiátorů a navíc můžete využít služeb bytového architekta.

Nově otevřené Radiátorové Studio LAURENS hledejte na adrese Radlická 68, Praha 5, ve zcela nové rezidenci „Paví vrch“. V radiátorovém studiu na vás čeká tým odborníků, kteří vám dokážou navrhnout 3D model radiátoru a poradit pro váš interiér nejvhodnější typ. Spočítají výkon radiátoru podle místnosti, kterou potřebujete vytopit. Nové Radiátorové Studio LAURENS nabízí i služby bytového architetka, jehož jistě ocení ti, pro které je vzhled interiéru na prvním místě. Standardem společnosti Laurens je i rychlé dodání, zajištění veškerého příslušenství a pomoc s instalací radiátoru.
Virtuální prohlídky můžete zhlédnout také na www.abstract.cz/virtualni_prohlidka

Profil Radiátorového Studia Laurens v Praze na Google+

Navštivte i Radiátorové Studio Laurens v Brně 
17.12.2013
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444