Quick-Step odhaluje novinky z kolekce Alpha Vinyl

Nové designy podlah v kolekci Alpha Vinyl od Quick-Stepu vnesou styl do každého interiéru. Dechberoucí je dekor rybí kosti z řady Ciro i autentické dřevěné dekory z kolekce Bloom. Tyto podlahové krytiny jsou krásné a současně také praktické – jsou vodotěsné, tiché a snadno se instalují. Navíc si svou krásu uchovávají po dlouhá léta. Co z toho plyne? Ve světě Quick-Stepu jdou krása, snadné použití a kvalita opravdu ruku v ruce.

Nechejte svůj domov rozkvést

Máte chuť vizuálně podpořit uklidňující dojem svého interiéru? Pak sáhněte po kolekci Quick-Step Bloom. S dosud bezprecedentním zaměřením na detail zachycuje nová řada vinylových podlah esenci přirozené kresby dřeva. Ať už preferujete moderní, rustikální nebo tradiční styl, s výběrem z široké škály barev a bezkonkurenčních autentických designů řady Bloom proměníte každou místnost v interiéru ve skutečný domov.

Elegantní vzor rybí kosti a jednoduchá instalace v jednom

Chcete dodat svému interiéru punc vznešenosti a nadčasovou eleganci? Pak je přímo pro vás podlaha se vzorem rybí kosti z kolekce Ciro. V minulosti představovala instalace této podlahy výzvu, konstruktéři Quick-Stepu však přišli s inovativním a současně jednoduchým řešením: zaklikávacím systémem Unizip. Dejte sbohem komplikacím a přivítejte jednoduše nainstalovatelnou, úžasnou podlahu se vzorem rybí kosti.

 

Praktičnost i krása na prvním místě

Když se podíváte na podlahy Alpha Vinyl, je těžké uvěřit, že se nejedná o skutečné dřevo nebo kámen. Díky revoluční technologii mají velmi přirozený design povrchu, který navodí pocit přírody v každém domově. Současně tyto podlahy tlumí hluk, a umí tak poskytnout dokonalé útočiště pro relaxaci. Navíc si poradí i s rozlitými tekutinami. Díky vodotěsnému zámkovému systému voda nemůže proniknout skrz spoje, takže podklad zůstane zcela suchý, a navíc je díky tomuto systému krytina odolná proti zněčištění. Podtrženo a sečteno, novinky od Quick-Stepu jsou důkazem, že krása i praktičnost spolu opravdu mohou fungovat v dokonalé symbióze. Stačí si vybrat design, který nejlépe ladí s vámi a vaším životním stylem.


Inspirujte se na www.quick-step.cz
18.09.2023 | PR
  • Quick-Step

    Značka Quick-Step je součástí společnosti Unilin a zabývá se výrobou kvalitních podlah. Neustálý výzkum a inovace udělaly z tohoto belgického podlahového producenta jednoho z nejsilnějších hráčů v podlahovém průmyslu na světě. Do povědomí se dostal nejen díky svým vysoce kvalitním produktům, ale také díky ojedinělému pokládkovému systému Uniclic, ke kterému není zapotřebí lepidlo. Quick-Step postupem času vytvořil samostatnou kategorii ve světě podlahových krytin – podlahy, které se rychle instalují a snadno udržují ve všech situacích. V současné době nabízí laminátové, vinylové či parketové krytiny ve více než 100 zemích. Je skutečným lídrem v oblasti designu, inovace a kvality.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444