Půjčka na nový nábytek

Mnoho mladých lidí bydlí stále u rodičů, protože ještě studují a vlastní bydlení si nemohou dovolit. V minulých letech byl odchod dětí z domu většinou završením 18 let, kdy se musely začít starat samy o sebe. Nyní se tato hranice posunula o 2 až 5 let. Aktuální prioritou je dokončení studia na vysoké škole a poté následné odstěhování od rodičů. Každý chceme bydlet v hezkém domě nebo bytě, ale kde na to vzít?

Ceny nemovitostí se neustále zvyšují a s tím i případné nájemné. Dát do hromady kauci, poplatit nájem a ještě si zařídit byt není nic jednoduchého. Může nám pomoci rychlá půjčka na vybavení domácnosti, kterou můžeme získat v bance, anebo od nebankovní společnosti. Nový nábytek můžete získat prakticky ihned bez zbytečného čekání.

Úvěr v bance

Pokud vám nemůže vypůjčit rodina, doporučujeme se obrátit na bankovní společnosti. Nejdříve zvolte banku, u které si vedete konto. Díky tomu můžete získat lepší podmínky než jako cizí klient. Bankovní půjčka ihned vám pomůže financovat potřebný nábytek, jako jsou skříně, stůl, židle nebo manželská postel. Její získání může být trochu složitější, ale nízký úrok vás jistě potěší.

Připravte si občanský průkaz, druhý doklad totožnosti, výpis z bankovního účtu za poslední tři měsíce a potvrzení o příjmu od zaměstnavatele. Pokud si nevedete bankovní účet, budou vyžadovány výplatní pásky. Nejvyšší šanci na obdržení peněz máte za předpokladu, že jste trvale zaměstnaný déle než tři měsíce se smlouvou na dobu neurčitou. Problémem je negativní záznam v registru dlužníků a nebo nižší příjem.

Nebankovní půjčka na vybavení domácnosti

Alternativou může být úvěr mimo banku, ten je určený lidem, kteří v bance neuspěli nebo si zde z nějakého důvodu půjčit nemohou. Velkou výhodou je půjčka bez registru. Ano, nebankovní společnosti již do registrů musejí ze zákona nahlížet, ale nemusí to znamenat automatické zamítnutí žádosti. Jedna opožděná splátka nebo nedoplatek za mobilní služby by neměl být žádným velkým problémem. Nevýhodou je, že zde přeplatíte vyšší částku, proto důkladně zvažte dobu splatnosti, která se u vyšších úvěrů obvykle pohybuje od 12 - 84 měsíců. Řada občanů také využívá nákup na splátky a také je velmi oblíbená půjčka do výplaty na novou pračku nebo ledničku.

18.12.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444