První hybridní robotický vysavač a umývač v jednom

Zametání, vysávání a umývání podlah patří jednoznačně k těm nejméně oblíbeným domácím činnostem. Přitom právě čistá podlaha je základ. Kdo to za vás tedy udělá? Máte několik možností. Objednat si „paní na úklid”, nebo si pořídit hybridní robotický vysavač a umývač Moneual. Umí totiž vše.

První hybridní robotický vysavač a robotický umývač podlah Moneual MR6800M dokáže jako jediný podlahy vysávat a zároveň vytírat. V průběhu vytírání je velký mop z mikrovlákna neustále jemně vlhčen čistou vodou z H2O zásobníku na vodu. Moneual může pracovat jako robotický vysavač, jako umývač podlah nebo jako robotický vysavač a umývač podlah v jednom. Záleží pouze na vás, jaký druh podlah potřebujete uklidit - dle toho jednoduše zvolíte požadovaný režim úklidu. Moneual MR6800M může pracovat v noci, když vy odpočíváte, neboť při režimu vytírání je téměř neslyšitelný. 
Vyspělá technologie pro precizní úklid 4 v 1
Jak Moneual zajistí precizní úklid? Díky vyspělé technologii. Dva prodloužené boční kartáčky a speciální multifunkční rotační hlavní kartáč umožňují všestranný pohyb, výkonný BLDC sací motor a velký patentovaný mop s H2O zásobníkem na vodu účinný úklid všech druhů podlah. Neuvěřitelně vysoký sací výkon BLDC motoru přináší bezkonkurenční vysávání nečistot z podlah. Životnost BLDC motoru je přibližně 10krát delší (5000 ±) než je životnost běžně používaných stejnosměrných sacích motorů u jiných robotických vysavačů.

Pro čistější prostředí
Díky pravidelnému úklidu robotickým vysavačem a mopem Moneual zajistíte bezprašné prostředí vhodné pro alergiky a astmatiky. Vysoce účinná 4vrstvá filtrace totiž zachytí i ty nejjemnější částice prachu a nečistot.
Moneual MR6800M

  • Nejmodernější  LiFePO4 baterie 
  • 42 senzorů pro efektivní a rychlý úklid podlah
  • Výška pouze 8,6 cm
  • 4-vrstvá filtrace zachycující i ten nejjemnější prach a nečistoty
  • BLDC výkonný sací motor s funkcí turbo sání

Patentovaný velký mop s H2O zásobníkem
Že máte velký dům a obrovské podlahové plochy? Díky patentovému velkému mopu ani tento problém není pro Moneual překážkou. Jednotlivá vlákna mopu mají speciální texturu tkaniny tzv. „Duo fact“, což zabezpečuje vysokou přilnavost nečistot z podlahy oproti běžným mopům. Nečistoty nezůstávají na povrchu mopu, ale jsou pohlcovány mezi jednotlivá vlákna mopu a díky tomu je mop schopen precizně uklidit i velkou podlahovou plochu. V průběhu umývání podlahy, je velký mop neustále vlhčen čistou vodou z H2O zásobníku. Podlaha je precizně vytírána a nečistoty z podlahy mizí stejně lehce, jako při ručním vytírání.
Jaké další funkce má Moneual MR6800M?
 
  • Shadow cleaning
Speciální režim pro úklid podlah bez přímého denního světla (pod postelemi, nábytkem nebo v noci).

  • 42 senzorů s pokročilou technologií
Senzory zabezpečují plynulý, rychlý a precizní úklid podlah všeho druhu.

  • Hlasový průvodce
Moneual vás upozorní na nutnost vyprázdnit prachovou nádobku a vyčistit prachový filtr. Díky tomu odpadá manuální kontrola plnosti prachové nádobky. Informuje vás také o ukončení úklidu, zahájení nabíjení baterie a mnoho dalších informací, které jsou velice užitečné a zpříjemňují používání hybridního robotického vysavače a robotického umývače podlah Moneual MR6800M.

Ocenění
Kvalita a funkčnost Moneual MR6800M byla ověřena v několika testech. Výrobek získal prestižní ocenění PLUS X AWARD „Best product of the year 2014“ v těchto kategoriích: Inovace, Vysoká kvalita, Design a Funkčnost (Innovation, High Quality, Design, Functionality). Časopis TESTMAGAZIN ohodnotil Moneual MR6800M jako velice dobrý produkt s výsledkem 87,2%. Moneual MR6800M je jediný produkt spojující kvalitní robotický vysavač a zároveň robotický umývač podlah.
19.11.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444