Prožijte Vánoce v bezpečí, ochraňte dárky i své blízké pomocí bezpečnostních dveří

Vánoce se blíží mílovými kroky a každý z nás je chce prožít v klidu a pohodě. Za zavřenými bezpečnostními dveřmi můžete strávit poklidné svátky v kruhu svých nejbližších bez strachu z nevítaných návštěvníků.

Žádný hluk zvenčí, jen zasloužené ticho

Nenechte se v tyto dny rušit nepříjemnými zvuky zvenčí. Bezpečnostní dveře s protihlukovými vlastnostmi zabrání prostoupení hluku o síle až 44 dB. To zahrnuje většinu běžných činností. Dveře mají dvojité těsnění a jejich konstrukce obsahuje materiál tlumící zvuk. Vy tak na svátky nebudete muset poslouchat hádky vašich sousedů a můžete si užívat vánoční atmosféry.

Elegantní vzhled a žádný nepořádek

Pro tyto svátky jsou typické velké předvánoční úklidy. Všechno chceme mít krásně upravené a celý interiér k sobě musí ladit. Ani toho se nemusíte bát, u dveří si můžete vybrat z několika vzhledů tak, aby vám pasovaly na míru.

Obávat se nemusíte ani montáže, odborníci ji většinou zvládnou v rozmezí pěti až osmi hodin, tedy do jednoho dne. Ani odborníci nejsou kouzelníci, a tak musíte počítat s trochou hluku a prachu, o kterém nezapomeňte informovat sousedy. Pokud si ale zvolíte seriózní firmu, uklidí po sobě veškeré nečistoty a odveze za vás i odpad. Vy se už o nic nestaráte, jenom si užíváte pocitu bezpečí.

Co by měly dveře splňovat?

Vybírejte dveře s bezpečnostní třídou 3. Obsahuje 15 zamykacích bodů odolných proti vysazení a manuálnímu poškození.

Zároveň vám tato bezpečnostní třída nabízí možnost získat levnější pojistku na vybavení bytu. Pokud přemýšlíte nad vyšší bezpečnostní třídou, přichází v úvahu ještě třída 4, ta se ale používá v případech, kdy vlastníte cennosti jako umění či zbraně. Nižší třídu naopak nedoporučujeme.

Dveře by měly mít i protipožární ochranu, vybírejte proto dveře s třídou EI 30. Zajistí vám ochranu jak před šířením požáru, tak před kouřem po dobu až 30 minut.

 

Dobrá rada na závěr

S dveřmi určitě vyměňte i zárubně. Nové dveře ve starých zárubních mohou způsobit, že zabezpečení nebude 100%. Kvalitní bezpečnostní dveře jsou navíc těžké a stará zárubeň nemusí jejich váhu vydržet.

Instalace nové zárubně není nijak náročná, proto se nemusíte bát žádných časových prodlev. V neposlední řadě se dají zárubně obložit stejným dekorem dřeva jako dveře, vše pak spolu ladí a krásně vypadá.
07.11.2017 | PR
  • HT dveře - Bezpečnostní dveře

    Prodáváme a montujeme bezpečnostní dveře, zajišťujeme jejich servis. Zabezpečte svůj majetek i rodinu před nezvanými návštěvníky. Pokud hledáte bezpečnostní dveře do bytu nebo rodinného domu, u nás si vyberete ty pravé. Které doporučujeme?


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444