Prostřete ptákům

Pozorování ptáčků je opravdová zábava. Navíc jsou ptáci užitečnými společníky. Pomáhají nám zbavit se nepříjemných škůdců. V posledních letech jich však zvláště ve městech ubývá. Přitom vrátit přírodu zpět k lidem není až tak složité. Pomocníkem se mohou stát ptačí krmítka. Ta mohou být také krásným vánočním dárkem.

Plastia, česká rodinná firma z Vysočiny vyrábějící potřeby pro domov i zahradu, přináší na trh ptačí krmítka FINCH a DOMEK. Obě tato krmítka byla vyvinuta mladými designéry ve spolupráci s Českou společností ornitologickou. Na první pohled zaujmou moderním designem, díky kterému mohou být ozdobou zahrady či balkonu. Vyznačují se jednoduchým použitím – snadná je totiž jak údržba, tak doplňování krmení. Jejich variabilní upevňovací systém umožňuje krmítko nejen zavěsit, ale i připevnit na tyč či zábradlí.

Krmítka FINCH a DOMEK jsou k dostání na e-shopu www.plastiaobchod.cz a ve vybraných zahradnických centrech po celé republice. V Praze krmítka můžete sehnat například v Zahradnickém centru Chládek, v Brně v Zahradním centru Brabec.

Urbalive – objevte radost z propojení s přírodou

Krmítka společnosti Plastia jsou součástí produktové řady Urbalive, která vznikla s cílem usnadnit lidem cestu k přírodě, zdravému životnímu stylu a udržitelnosti přírodních zdrojů. Kromě krmítek sem patří vermikompostér, který získal nejprestižnější světovou designérskou cenu Red Dot Award, a pěstební nádoba oceněná porotou Czech Design.     


Design krmítka FINCH je jednoduchý a funkční. Na výběr jsou tři barevná provedení – zelené, vínové a antracitové. Doporučená cena 249 Kč.


Krmítko DOMEK v hravém provedení připomínající pohádkovou chaloupku zaujme především děti. K dostání je v zelené a hnědé barvě. Doporučená cena 289 Kč.
27.11.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444