Prostorné bydlení - Canaba

Společnost Canaba a.s. je v součastné době největším dodavatelem montovaných rodinných domů v ČR. Canaba působí od roku 1991 jak na českém, slovenském tak i německém trhu. Ročně realizuje přibližně 120 až 180 rodinných domů a 200 až 400 bytů. Společnost získala již několik prestižních ocenění z nich nejzajímavější je vítězství v soutěži o nejoblíbenější dům v roce 1995 a 1998.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Oceněným domem z roku 1995 je rodinný dům CLASSIC, který se stále těší velké oblibě u zákaznické veřejnosti. CLASSIC je navržený pro rodinu se dvěma dětmi. Poskytuje dostatečný prostor pro hobby i podnikání. Celková využitelná podlahová plocha je 148,1 m2. Počet místností je udáván jako 5 + 1 + 1. Dům lze podsklepit, čímž vznikne prostor pro dvougaráž, sklepy a sušárnu s velikostí dalších 79,8 m2. Charakterickým znakem pro tento dům je arkýř se třemi obloukovými okny a s lodžií v patře. Dům se vyznačuje dokonale využitým vnitřním prostorem a atraktivním dispozičním řešením. Rodinný dům CLASSIC je stále nejprodávanějším domem společnosti CANABA. Cena tohoto domu je 3 063 000 Kč včetně podsklepení a základové desky.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pro rodiny s více dětmi nebo pro ty co mají rádi velký interiérový prostor je navržen dům VARIANT. Tento dům je vítězem soutěže o nejoblíbenější dům v ČR z roku 1998. Charakterizuje jej velmi oblíbené uspořádání do L, které umožňuje monoho variant dispozičního řešení. Dům se vyznačuje nadstandardním využitelným prostorem, podlahová plocha činní 226,3 m2 a již v základním provedení má řadu luxusních doplňků, integrovanou garáž, praktické zádveří a prostorné víceúčelové studio v podkroví. Počet místností je udáván jako 7 + 1. Tento dům díky veliké garáži s prostorem pro dílnu (29m2) se již nepodsklepuje. Koncová cena se základovou deskou činní 3 094 000 Kč.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pro rodiny, které hledají co nejnižší cenu rodinného domu a zároveň požadují vybornou kvalitu zpracování a konečný komfort je určen dům IDEAL. U domu IDEAL je zodpovědně vyřešená vnější architektura a praktické řešení vnitřního prostoru plně v souladu s atraktivní cenou. Dům je vhodný zejména pro mladé rodiny se dvěma dětmi. Podlahová plocha při uspořádání místností 4 + 1 + 1 činní 113,7 m2. Příjemným doplňkem domu je krytá terasa a zastřešená lodžie. Dům lze rovněž podsklepit. Konečná cena domu IDEAL bez podsklepení je 1 909 000 Kč.
30.05.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444