Projekty rodinných domů EUROLINE

Na tisíce už dnes může počet svých zákazníků počítat společnost EUROLINE BOHEMIA, přední dodavatel projektů rodinných domů v České republice. Pro rok 2007 připravila firma nový katalog, opět s o něco bohatší nabídkou. Je doplněn interaktivním CD s oblíbenými aplikacemi pro zařizování a vybarvování. Katalog nabízí celkem 520 projektových řešení. Kvalitní autorizované projekty jsou určeny pro stavební povolení a pro samotnou realizaci domu.

Rodinné domy v nabídce společnosti EUROLINE jsou navrženy podle posledních evropských trendů z oblasti architektury, ergonomie, stavební fyziky a splňují všechny požadované normy. Jsou  z tradičních zdicích materiálů, které nejlépe odpovídají představám stavebníků u nás a jsou dostupné na celém území republiky.


Špičkoví odborníci firmy EUROLINE z oblasti architektury, CAD projektování a stavebního inženýrství mají více než patnáctileté zkušenosti s navrhováním rodinných domů. Dlouholeté zkušenosti z tisíců realizací se zúročují při tvorbě řešení, standardních, osvědčených konstrukčních detailů i ve správném výběru použitých stavebních technologií, výrobků a materiálů.

V sídle společnosti nebo u celkem 34 regionálních obchodních zástupců po celé republice se zákazníci mohou kdykoli bezplatně poradit nejen při výběru domu ale i v každé fázi samotné výstavby; poradenský servis se týká projektu, financování, stavby i použití konkrétních výrobků a materiálů. V novém katalogu EUROLINE najdete celkem sedmnáct typových řad od klasických až po moderní, od malých se 72 m2 užitkové plochy až po velké 624 m2, od samostatně stojícího rodinného domu, přes dvojdům, dvougenerační dům až po řadovku. Každý projekt je vyhotoven zároveň také v zrcadlovém obraze, takže celkem je k dispozici 520 projektových řešení. Projekty dodává firma jednak pro stavební povolení (již od 7.850 Kč), jednak pro samotnou realizaci stavby (od 13.090 Kč).

 
Společnost EUROLINE BOHEMIA spol. s r.o. už sedmým rokem prezentuje svoji nabídku také na internetu na adrese: www.euroline.cz. Pokud uvažujete o objednávce nejnovějšího katalogu s interaktivním CD, animaci vybraného rodinného domu na kazetě VHS nebo o samotné projektové dokumentaci, můžete objednávky zaslat také elektronicky prostřednictvím on-line objednávkových formulářů.

25.01.2006 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444