Projekty rodinných domů Archipelag - vynalézavá řešení, moderní materiály

Různorodost představ, potřeb i požadavků stavebníků je hlavní inspirací architektů Projekční kanceláře Archipelag, kteří vytvářejí jednotlivé katalogové typy rodinných domů. Prvky moderní architektury a jednoduchost jdou ruku v ruce s funkčností, osobitostí a originálním řešením každého návrhu. Výsledek tohoto snažení můžete posoudit v již šestém vydání katalogu rodinných domů DŮM A PROJEKT pro rok 2010, který tradičně přináší nejširší nabídku typových projektů rodinných domů v České republice i na Slovensku.

Letos je pro zájemce o stavbu rodinného domu připraveno více než 500 typových projektů. Koncepce uspořádání dle parametru zastavěné plochy rodinného domu se osvědčila, proto byla použita i v tomto nejnovějším vydání katalogu. Na pravých stranách najdete nejoblíbenější projekty rodinných domů Archipelag a na levých pak dalších 408 projektů. Nechybí ani novinky, jako např. Apolena, Felix nebo Roman. Malým překvapením budou rodinné domy 21. století. Výběr je pestrý a na své si skutečně přijdou jak zastánci tradiční architektury, tak individualisté se smyslem pro novátorská řešení.

Stavební materiály rovněž zaznamenávají neustálý vývoj. Výrobci, jejichž produkty jsou zapracovány v typových projektech rodinných domů Archipelag, patří ke špičkám ve svém oboru. Samotné výrobky pak představují vysokou kvalitu a zároveň cenovou dostupnost. Rady, tipy, trendy i novinky ve stavebních materiálech na vás čekají právě v novém katalogu rodinných domů Archipelag. Pro další podrobnosti a technické detaily pak jistě uvítáte praktické vizitky s kontakty výrobních partnerů.

Budoucí stavebníci zcela jistě uvítají pomoc odborníka, ať už při koupi pozemku, při výběru projektu rodinného domu nebo při samotné výstavbě. Spolupracující partneři se jim stanou spolehlivými průvodci na cestě ke snu o vlastním bydlení. Kontakty na realitní kanceláře, projekční i stavební firmy najdete v zadní části katalogu rodinných domů Archipelag.

Multimediální CD-rom ZDARMA...

Nový CD-ROM, který získáte s katalogem rodinných domů DŮM A PROJEKT, obsahuje téměř 300 typových projektů rodinných domů. Multimediální prezentace vám umožní udělat si dokonalou představu o nejoblíbenějších rodinných domech z dílny kanceláře Archipelag. Budete si moci vyzkoušet své architektonické cítění a zvolit si barvu střechy, fasády, komínů, oken, dveří, soklu, oplechování a dřevěného obložení. Zařídíte si interiér a nakonec si vlastní projekt vytisknete. Těm, kteří by rádi viděli, jak projekty vypadají po výstavbě, je určena ukázka několika realizací projektů rodinných domů Archipelag v České republice.

Jak můžete katalog rodinných domů DŮM A PROJEKT 2010 získat?
  • zakoupením na stáncích PNS po celé České republice a Slovensku - katalog rodinných domů je v prodeji od 30. ledna 2010. Cena je 159,- Kč pro Českou republiku a 6,99 EUR pro Slovensko.
  • přímou objednávkou u kanceláře Archipelag - cena publikace je 159,- Kč + poštovné a doběrečné (řídí se aktuálním ceníkem České pošty s. p.). Objednávku najdete zde.
16.02.2010 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444