Prodejce a výrobce nábytku už 8 let na evropském i českém trhu

Společnost MALYS GROUP působí na trhu osm let, během kterých si již stihla získat důvěru a spokojenost tisíců zákazníků v celé Evropě. Zákazníci znají tuto firmu především pod značkami MALYS NÁBYTEK nebo MEBLINE, které jsou synonymem pro kvalitní, moderní a cenově dostupný nábytek pro každého, který uspokojí i náročné klienty.

Nábytek od společnosti MALYS GROUP si našel své stálé místo v českých, slovenských, polských, německých nebo rakouských domácnostech, stále více je dodáván také do zemí, jako jsou Velká Británie, Irsko, Litva, Lotyšsko nebo Holandsko. Doma je dokonce také ve Švédsku, které je známé svou dlouholetou nábytkářskou tradicí. 

Moderní styl a kvalita


Nábytek značky MEBLINE a MALYS NÁBYTEK respektuje současné trendy v plánování a vybavování interiérů domů, bytů nebo kanceláří. V nabídce se nacházejí moderní nábytkové stěny, které jsou na přání doplňovány zajímavým LED osvětlením, u kterého je možné volit barvy a dálkově jej ovládat. Systémový nábytek z nabídky osloví svým zpracováním, které dodá jednotný styl celé místnosti.

S důrazem na vztah k dětem a mládeži

 
Zvláštní pozornost společnost věnuje potřebám dětí a dospívajících teenagerů, pro které tvořím speciální kolekce nábytku. Firmě se podařilo spojit funkci postele, úložného prostoru a psacího stolu. Můžete se přesvědčit například u systémového nábytku GUMI. Pokud čekáte potomka a zařizujete dětský pokojík, určitě stojí za povšimnutí velmi milý design systémového nábytku NUKI, který je vyvinut pro potřeby těch nejmenších dětí. Opravdu originálně působí mládežnický nábytek BREGI, který je možné na přání dodat také s moderním polepem a odlišit jej tak on „běžného“ nábytku. Evergreenem v naší nabídce jsou patrové postele, dostupné za velmi přijatelné ceny.
 

Praktičnost a variabilita

 
Ať už si zakoupíte kuchyňskou linku, zařízení ložnice nebo pracovny, vždy se společnost MALYS GROUP snaží svému zákazníkovi vyhovět. Aby zakoupený nábytek ladil k celkovému konceptu interiéru, je možné dokoupit různé samostatné díly, jako jsou police, skříňky, vitríny nebo komody. Tak bude nový nábytek tvořit dokonalý celek. U rohových sedaček je samozřejmostí volba strany, na kterou má být provedena rohová úprava. U čalouněného nábytku pak kromě běžně dostupných potahů a látek firma nabízí ve vzorníku možnost výběru z dalších několika desítek vzorů, barev a struktur. 

Nadstandardní péče o zákazníky

 
Internetové obchody MALYS NÁBYTEK i MEBLINE nabízí svým klientům kvalitní a bezpečnou dopravu svého zboží po celé České republice, v některých případech dokonce zcela zdarma! Na zakoupený nábytek je poskytnuta prodloužená 30denní lhůta na vrácení zboží. Ve spolupráci se společností ESSOX také firma nabízí nákup sortimentu na splátky.

Společnost komunikuje se svými klienty také prostřednictvím sociálních sítí Facebook (MEBLINE a MALYS NÁBYTEK) a Google+ (MEBLINE a MALYS NÁBYTEK), samozřejmostí je zákaznická linka, která je k dispozici v pracovních dnech.
07.04.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444