Pro příjemné cestování a prázdninový pobyt s dětmi

Vyhrajte přenosný DVD přehrávač

Na dny dovolené se svými blízkými se zpravidla těšíme celých prvních šest měsíců v roce. Příprava, balení a dlouhá cesta mohou být ale také dost stresující zážitky.

Chcete-li si zpříjemnit cestování i pobyt na dovolené, zkuste využít naše následující tipy.

Klidné cestování

Nejjednodušší způsob jak zabavit a utišit dítě při cestování je vzít mu do auta jeho oblíbenou hračku nebo třeba obrázkovou knihu. Záleží na věku dítěte, zda si bude prohlížet obrázky a rozpoznávat věci kolem cesty, nebo si číst napínaný příběh z dobrodružné knihy.
Velmi dobrou variantou ke knize je přenosný DVD přehrávač, na kterém můžete pustit film, seriál nebo večerníček. Zabavíte tak děti mladší i dospívající.

Už žádný křik

Pokud máte dvě děti a máte strach, že se budou o obrazovku přetahovat a postrkovat, takže v autě hrozí křik, hádky a pláč, vyberte jim přenosný DVD přehrávač, který má dvě obrazovky. Ty zobrazují stejný obraz, takže každé dítě bude mít před sebou svoji obrazovku.

Buďte v obraze

Přenosný DVD přehrávač vám pomůže také v případě, že jedete na delší pobyt a nechcete promeškat pokračování večerníčku, oblíbený pořad nebo film. Vyberte přehrávač, který má DVB-T tuner - ten vám totiž poslouží také jako přenosný televizor. Z důvodu bezpečnosti ovšem nemůžete sledovat digitální televizi v automobilu.

Hudba


Chcete dětem zpříjemnit podvečer oblíbenými zpívánkami nebo chystáte na dovolené večerní grilování s přáteli? Přenosný DVD přehrávač umí přehrávat také hudební soubory v MP3, které máte vypálené na CD, na DVD nebo uložené na flash disku.

Fotografie oživí vzpomínky

Prožili jste den plný zážitků, které si chcete večer připomenout prohlédnutím nově
pořízených fotek? Není problém! Jen vytáhněte svoji SD kartu z fotoaparátu a vložte ji do vstupu v přenosném přehrávači. Můžete si tak pořízené fotografie prohlédnout na větší obrazovce a znovu si tak připomenou hezky prožitý den.

Zapojíte i v autě

A když jste mimo civilizaci? Přenosný DVD přehrávač vydrží hrát zhruba 2 hodiny bez připojení do elektrické sítě. V příslušenství je samozřejmě kabel pro zapojení do elektriky a praktický kabel pro použití v autě pro zapojení do 12 V zásuvky, ideální na delší cesty. Většina přenosných DVD přehrávačů je vybavena otočným displejem, který můžete otočit a položit na spodní část, takže se dítě nedostane k ovládání a také s ním také lépe manipuluje. Pokud však chcete, aby vaše dítě DVD přehrávač vůbec nedrželo, využijte brašnu pro uchycení přenosného DVD přehrávače, která připevní přehrávač na zadní část předních sedadel.

Pokud se chcete dozvědět více o sortimentu a jednotlivých modelech značky HYUNDAI, podívejte se na www.hyundai-electronics.cz 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
bydlinek Soutěž o přenosný DVD přehrávač Hyundai PDP 793 SU

Na šťastnou cestu s  DVD přehrávačem se můžete vypravit, zúčastníte-li se naší nové soutěže. Zodpovězte správně níže uvedenou soutěžní otázku a budete zařazeni do slosování o přenosný DVD přehrávač Hyundai PDP 793 SU, který vidíte na obrázku vpravo.
Soutěž již byla ukončena.
10.06.2011

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444