Přivítejte jaro a vysaďte jahody

Za necelý měsíc konečně přivítáme jaro. Po dlouhé zimě tak opět přichází doba, kdy obujeme holínky a vyrazíme do zahrádky připravit záhony na první sazenice. Věděli jste, že začátkem jara můžete vysadit i jahody?

stáleplodící odrůda AromasVíte, co je to frigo sadba?

Právě jaro je totiž ideálním obdobím pro výsadbu jahod z takzvané frigo sadby. Frigo sadba - to jsou sazenice jahod, které se sklízejí na konci podzimu, kdy už je rostlina ve vegetačním klidu. Takto získané sazenice se pak očistí a uloží do chladicího boxu, kde se skladují při teplotě okolo -1°C,  aby v plné síle vydržely až do jarní výsadby. 

Frigo sadbu můžete vysazovat již počátkem března až do konce července. Pěstování je velice rychlé, a tak si můžete být jisti, že ještě tentýž rok budete moct sklízet sladké plody. Sadba frigo garantuje téměř stoprocentní úspěšnost ujmutí.  

odrůda Senga SenganaŽádané sazenice za nízké ceny

Subtropické zahradnictví Kruh
nabízí obrovské množství vyzkoušených odrůd i úplné novinky. Vzhledem k velkému objemu prodaných sazenic je zahradnictví Kruh zákazníkům schopno poskytnout sazenice za velmi nízké ceny, v žádném případě však ne na úkor kvality zboží. Sadba frigo totiž patří k těm nejhodnotnějším a zároveň nejžádanějším sazenicím. Ze sortimentu zahradnictví Kruh si můžete vybírat mezi mnoha odrůdami jahodníků. Zmíníme alespoň Koronu, Elsantu, Senga Senganu, Lambadu a stáleplodící Aromas nebo Selvu.
Navštivte Kruh osobně, nebo nakupujte přes internet

Subtropické zahradnictví Kruh
můžou zákazníci navštěvovat už od roku 1976, v současné době je také jedním z často vyhledávaných e-shopů. Zahradnictví se vedle běžných rostlin také zaměřuje na citrusové a subtropické kultury. Veškeré rostliny jsou pěstovány v nadmořské výšce 450 m.n.m., jsou tak přirozeně otužovány. 
 
Pro více informací nejen o frigo sadbě jahodníků, ale i o dalších rostlinách navštivte internetové stránky: www.zahradnictvikruh.cz
26.02.2013 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444