Přivítejte jarní rána s rozkvetlým porcelánem

Kolekce Cotton Bud

Kolekce Cotton Bud

Jak snídáte? Ve všedních dnech se většinou odbýváme. Tak tak stíháme uvařit rychlé kafe, namažeme chleba s marmeládou, který ujídáme při práci, u zapnutého počítače. Naopak líná sobotní a nedělní rána jsou jako stvořená pro dlouhé snídaně s rodinou. A protože jaro je ve vzduchu, prostřete venku. S novými kolekcemi rozkvetlého porcelánového servisu si budete připadat jako na jarní louce.

Kolekce Cotton Bud

Porcelán, se kterým zaručeně přivítáte jaro, to je rozkvetlá kolekce Cotton Bud od Maxwell and Williams. Na výrazné barevné kytičky z dekoru narazíte nejen zvenku, ale i zevnitř nádobí. Porcelánové hrnečky, misky a džbány ve 4 barevných variantách můžete kombinovat a užijete je nejen ke snídani. Veselý porcelán Cotton Bud oživí vaši jídelnu.

Novou kolekci speciálně pro jarní období navrhl světový designer Christopher Vine, který vytváří trendy světového designu více než 20 let. 
 

Čaj o páté s kolekcí William Kilburn

Květinový porcelán William Kilburn vpustí jaro do vašeho domova. Kolekce je kontrastem čtyřech barevných variant a květinových dekorů na kostním porcelánu. Ten je velmi jemný, až průsvitný. Z tohoto netradičního čajového servisu si vychutnáte čaj po anglicku.

Předlohou byly mistrovské květinové vzory slavného irského návrháře textilu Williama Kilburna. Je až s podivem, jak nadčasově působí textilní vzory z 18. století a vynikají na moderním porcelánu od Maxwell and Williams.

Pro čajové znalce: Kolekce William Morris 

Květované hrnečky z kolekce William Morris mají porcelánová sítka, díky kterým si užijete i samotnou přípravu čaje. Každý hrneček je zabalený v luxusní dárkové krabičce.

William Morris byl slavný anglický textilní umělec 19. století. Řada porcelánu je inspirována jeho mistrovskými vzory textilu, které vynikají i na kostním porcelánu Bone China.

 

Hrnky Fragrant Garden, které voní po bylinkách

K jaru rozhodně patří i bylinky. Hrnečky z kolekce Fragrant Garden se v zahradních bylinkách vyžívají. Dekory rozmarýnu, česneku, oregana nebo tymiánu oživují bílý porcelán a krásně vyniknou v rustikální kuchyni.
 

Barevná prostírání Asa Selection 

Jestliže chcete prostírat v odstínech jara, dejte přednost svěžím barvám, zejména žluté a zelené. Právě prostírání v sytých tónech, v kombinaci s květovaným porcelánem, skvěle navodí jarní náladu. Prostírání od Asa Selection se snadno udržují, jsou omyvatelná a stálobarevná.

20.03.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444