Připravuje se druhý ročník výstavy ART & DECORATION

Po loňském úspěchu výstavy ART & DECORATION chystá pořádající společnost AC EXPO na dny 4. - 7.prosince druhý ročník této prodejně-kontraktační akce.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Expozice umístěná ve Veletržním paláci v Praze představí prestižní výběr stylového a dobového nábytku, interiérového vybavení, svítidel, autorského a dekorativního skla, porcelánu keramiky, textilu, dekorací, drobných bytových doplňků, starožitností a výtvarného umění.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Výstava ART & DECORATION zahrne i několik dalších předvánočních projektů. Studenti a absolventi VŠUP v Praze se budou v době jejího konání prezentovat realizacemi svých návrhů ve stylu Life. V průběhu celého prosince se pak vybrané pražské galerie a výstavní síně stanou účastníky projektu ART FORUM PRAHA. V jeho rámci se uskuteční řada vernisáží a setkání s umělci. V ulicích Prahy bude během prosince probíhat také prodejní výstava starožitností AMART ART & ANTIQUES.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Jedním z hlavních internetových partnerů výstavy ART & DECORATION je BYDLENÍ.CZ.
09.11.2003 | redakce Bydlení.cz
  • AC EXPO s.r.o.

    AC Expo nabízí výstavní prostory Veletržního paláce Národní galerie v Praze. AC Expo se úspěšně etablovalo i v roli pořadatele veletržních akcí. Podílí se na organizaci komplexu řady výběrových výstav.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444