Připravuje se 9.ročník veletrhu TENDENCE

Pro truhláře je tu FORTEL

Firmy a společnosti, které nabízejí své zboží a služby truhlářům, mohou ve dnech 7.-9. října 2004 tuto svoji nabídku prezentovat na veletrhu FORTEL, jehož dějištěm se stane výstaviště PVA Letňany Praha. Tato specializovaná kontraktační výstavní akce pro profesionály v oboru se bude konat současně s 9. mezinárodním veletrhem nábytku, dekorací a interiérového vybavení TENDENCE 2004.

Pořádání obou těchto výstav ve stejném termínu a na stejném místě je zárukou vysoké návštěvnosti odborné veřejnosti. Loňského ročníku Tendence se zúčastnilo přes 400 vystavovatelů, jejichž expozice zhlédlo na třicet tisíc návštěvníků. Expozice FORTELU zahrnou nabídku dýh, lamina i překližkových desek, spárovek, laťovek, řeziva, spojovacích a potahových materiálů, chybět nebudou ani barvy, laky, mořidla, lazury, vosky a další materiály, bez nichž se truhlářské řemeslo neobejde. Počítá se rovněž s prezentací komponentů pro výrobu nábytku jako jsou dvířka, korpusy, drátěné a plastové programy, úchytky, kování, ale např. i osvětlovací technika. Chybět samozřejmě nebudou ani nářadí, nástroje, stroje a dnes už i od tohoto oboru neodmyslitelný software.
Pořadatelé projektu TENDENCE 2004 připravují řadu atraktivních doprovodných akcí, mj. i soutěže pro vystavovatele z různých oblastí nábytkářského oboru. Záměrem je především vybudovat výstavní expozice, které by návštěvníků nabízely inspiraci pro jejich vlastní bydlení. Návštěvníci veletrhu budou také hodnotiteli těchto soutěžních klání. Soutěž OBYTNÁ KUCHYNĚ např. ukáže, jak se dá skloubit prostor kuchyně s prostorem pro běžné bydlení, další soutěž nabídne inspiraci pro DOMÁCÍ KANCELÁŘ na 12 m2, výrobci ložnic a dekoratéři pozvou návštěvníky do LOŽNICE SNŮ, soutěž AVANTGARNÍ KOUPELNA představí netradiční řešení koupelen, OKNO V INTERIÉRU bude soutěžní přehlídkou způsobů aranžování oken, soutěž PROSTŘENÝ STŮL ukázkou mnoha netradičních způsobů stolování.
11.06.2004 | tk
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444