Připravte se na zpřísnění podmínek pro topení v kotlech

Od ledna roku 2018 se dle ministerstva životního prostředí nebudou moci prodávat kotle, krbová kamna s tv a vložky s tv, i již tak přísné, emisní třídy 3. Od 1. 9. 2022 potom začne platit úplný zákaz provozu kotlů třídy 1 a 2 pod vysokou pokutou. Kotle emisní třídy 3 a vyšší se budou podle stávající legislativy moci používat nadále. Pořiďte si zavčas krbová kamna nebo kotel emisní třídy 3 a změny vás nezaskočí.

Dřevo je stále nejlevnějším palivem, a tak není divu, že topení dřevem je stále nejvýhodnější formou vytápění.
 

Kotle Prity splňují nové směrnice

Chcete-li být připraveni na legislativní změny, informujte se na kotle, které tyto nové směrnice splňují. Patří sem např. výkonný kotel s teplovodním výměníkem Prity MA 18 NEW LINE, který je na dřevo a dřevěné nebo hnědouhelné brikety. Kotel Prity má automatickou regulaci primárního vzduchu, která umožňuje plynulé ovládání horké vody, což zvyšuje efektivitu provozu a nepřerušovaný proces hoření.

Krbová kamna Prity jsou skvělým kompromisem mezi krbem a kamny. Mezi jejich přednost patří:
  • vysoký výkon, 
  • dlouhá životnost a pohodlné ovládání, které zvládne každý. 
  • Krbová kamna jsou vhodná na chatu, chalupu i pro rodinný dům.
Kamna si můžete prohlédnout a zakoupit na www.nejlevnejsi-kamna.cz.

Která kamna jsou vhodná pro patrové domy?

Pro patrový větší dům jsou vhodným řešením výkonná krbová kamna Prity WDW24 s teplovodním výměníkem. Mají litinový rošt a jejich výměník je situován do 3 svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen. Horní strana kamen je lemována přesahující ocelovou lištou, která případně umožní vložení dlažby pro estetické dotvoření interiéru. Krbová kamna Prity se pohodlně ovládají, mají dlouhou životnost a zapadnou do každého interiéru.
 

Výhody krbových vložek s teplovodním výměníkem

Pokud si chcete užívat v místnosti hřejivou atmosféru, doporučujeme krbovou vložku Prity s teplovodním výměníkem, díky kterému dosáhnete rovnoměrně vytopeného domu. Výkon krbové vložky s výměníkem může být až 35kW. Krbová vložka je o mnoho výhodnější než klasický krb, protože díky uzavíratelným proskleným dvířkům nedochází k tepelným ztrátám a navíc je zvýšena bezpečnost provozu.

Více informací zjistíte na www.nejlevnejsi-kamna.cz.
 
29.03.2017 | PR
  • NEJLEVNĚJŠÍ KAMNA

    Internetový obchod nejlevnejsi-kamna.cz nabízí širokou nabídku kvalitních krbových kamen Prity, Kratki a Thalia za velice příznivé ceny. Další kategorií je řada produktů pro kempování, grily, vařiče, kuchyňské vybavení a mnoho dalších.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444