Připravte se na zimu a topte ještě výhodněji

Plyn z první ruky ještě výhodnější

Největší producent ropy a zemního plynu v ČR – Moravské naftové doly – mají pro své zákazníky další překvapení. Od 13.10.2014 přicházejí na trh s novým, levnějším ceníkem pro Plyn z první ruky. Domácnosti a rodiny tak ještě více ulehčí svým napjatým rozpočtům. 

Zákazníci, kteří plynem topí v domě (roční spotřeba cca 33 MWh) ušetří v průměru 7790 Kč ročně oproti dominantnímu dodavateli plynu - RWE. Zákazníci s menší spotřebou, kteří plynem jen vaří a ohřívají vodu (spotřeba cca 5 MWh) pak ušetří oproti RWE 1126 Kč ročně.

Změny platí pro nové i stávající zákazníky, všichni přecházejí automaticky od 13.10.2014 na tento nový ceník. Ke změně cenové nabídky se společnost MND rozhodla přistoupit díky dobrým výsledkům těžby za rok 2014 a zefektivnění interních procesů. Svůj plyn má nyní uskladněn v podzemních zásobnících a na zimu je dobře připravena jak technicky, tak obchodně. Ludvík Baleka, obchodní ředitel MND k tomu dodává: „V MND jsme od vstupu na trh zefektivnili naše interní procesy a jsme rádi, že kromě snížení ceny za odebraný plyn proto můžeme přikročit u spotřeb do 7,56 MWh (vaření a ohřev vody) i ke snížení měsíčních poplatků. Věříme, že tyto kroky povedou k dalšímu zatraktivnění naší nabídky a oslovíme tak ještě širší okruh zájemců.“

Příklad úspor v různých pásmech spotřeby si můžete prohlédnout v následující tabulce:
Plyn z první ruky – Online – přes online to jde ještě levněji
Aby toho nebylo málo, MND přichází s dalším zlevněním za online smlouvu. Pokud zákazník využije pro sjednání smlouvy u MND online formulář, získá automaticky výraznou slevu na poplatcích pro první rok. Pro domácnosti, které plynem vaří nebo ohřívají vodu tato úspora znamená dalších 420 Kč navíc, pro domácnosti, které plynem topí, dokonce 828 Kč navíc.

Uzavřením smlouvy napřímo přes online šetří zákazníci svou inciativou MND náklady. O tuto úsporu se proto MND rády podělí.

Náhled nového ceníku si můžete prohlédnout níže
Nezapomeňte, že u MND nikdy nejde jen o cenu. Navíc máte:

  • garanci dlouhodobé výhodnosti oproti 5 nejznámějším dodavatelům (více o garanci)
  • smlouvu na dobu neurčitou, s tříměsíční výpovědní lhůtou, bez skrytých sankcí a fíglů
  • bezplatnou infolinku 800 400 500 a možnost využití online zákaznické kanceláře „MojeMND“
Více o nabídce na www.mnd.cz
17.10.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444