Připravte se na jarní změny

Na veletrhu se představí také česká firma Belterra, která vyrábí zejména kvalitní, designově zajímavé a cenově dostupný nábytek do jídelen

Na veletrhu se představí také česká firma Belterra, která vyrábí zejména kvalitní, designově zajímavé a cenově dostupný nábytek do jídelen

Veletrh PRAGOINTERIER - NEW DESIGN se blíží

Bývají pro vás jarní měsíce časem, kdy při velkém úklidu zatoužíte i po nějakých příjemných změnách ve vašem bydlení? Pak pomalu nastává čas, začít se rozhlížet, co je nového na našem trhu s nábytkem a bytovými doplňky. Jednou z možností je i návštěva 19. ročníku mezinárodního veletrhu Pragointerier - New Design, která se koná ve dnech 31.1 - 3.2. 2008 v Praze - Holešovicích.

Výstaviště bude v těchto dnech hostit expozice přibližně 400 vystavovatelů převážně z oblasti nábytkářství, bytového textilu, osvětlení a doplňků s jejichž výrobky se budete moci podrobně seznámit. Souběžně zde bude probíhat také veletrh Bydlení 2008, který zachycuje nové možnosti bydlení na trhu, a 3. mezinárodní veletrh PRAGOOFICE zaměřený na kancelářský nábytek a vybavení.


Jako každoročně čeká účastníky i návštěvníky veletrhu bohatý doprovodný program. Zahrne např. tradiční Hrnčířské trhy, na němž předvede svou tvorbu 80 vybraných keramických dílen, návštěvnickou soutěž Lůžko snů nebo křest knihy nazvané Byt, který se vám přizpůsobí autorů Heleny Prokopové, Ivana Millera a Hynka Maňáka.
Součástí doprovodného programu bude i několik zajímavých přednášek - např. na téma Psychologie barev nebo Svítidla v interiéru.

GRAND PRIX a LŮŽKO V INTERIÉRU


V pravém křídle Průmyslového paláce bude umístěn Salon novinek, který představí zajímavé designové výrobky. Pro jeho vystavovatele, výrobce, návrháře a designery připravil organizátor veletrhu Incheba Praha Soutěž o nejlepší exponát .

(Přihlášku do soutěže najdete zde)

Odborná komise bude hodnotit také exponáty přihlášené do soutěže Lůžko v interiéru, která je určena výrobcům, návrhářům a dekoratérským studiím.

(Přihlášku do soutěže najdete zde)

11.01.2008 | redakce Bydlení.cz
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444