Připravte se na Vánoce: Vybíráme vánoční osvětlení

Vánoční doba je za dveřmi. Pokud se už nemůžete dočkat, vytvořte si příjemnou atmosféru blížícího se adventu vhodně zvolenými dekoracemi, mezi kterými má své nenahraditelné místo osvětlení.

Vánoční osvětlení už dávno nepatří pouze na vánoční stromeček. Světelným řetězem zdobíme krbové římsy, garnýže, adventní věnce, dokrášlujeme květinová aranžmá. Rozsvícený řetěz v dětském pokojíčku zažene všechny strašidelné stíny a světélka v čisté váze dodají místnostni na eleganci.

Představujeme vám nabídku firmy DECOLED, specialisty na slavnostní a vánoční osvětlení. Zaměřili jsme se na interiové osvětlení, kterému vévodí světelné LED řetězy.

Pro romantickou atmosféru

Romantické duše sáhnou po LED diodách vsazenných do akrylových nebo dřevěných andílků. Hledáte-li klasiku, vsaďte na svítící koule. Neotřelým dojmem budou působit růže, které díky univerzálnímu vzhledu využijete během celého roku.


 

Teplem dýchající interiér, nebo chladný severský minimalismus

Snad žádný jiný symbol není s Vánocemi spjat tak jako hvězda. Po řetězu s LED diodami skrývajícími se v dřevěných hvězdičkách sáhnou milovníci rustikálního stylu. Nádech severského designu s sebou naopak nesou kovové hvězdičky zářící teplým světlem.



Nemusíte čekat na Vánoce, obyčejnou podzimní dekoraci vytvořenou z přírodnin rázem povýšíte díky světelnému řetězi s kovovými lístky

  
Pamatujte na to, že vedle motivů dotváří celkový vzhled i správně zvolené světlo. Ledově bílé světlo podrthne minimalisticky laděný interiér, teplé světlo zútulní byt. 
 
Všechny světelné LED řetězy jsou napájeny dvěma tužkovými bateriemi (2xAA). Díky LED technologii je výdrž baterií maximální (až 300 hodin) a vy nejste ve své kreativitě ničím omezováni. 

Pro kompletní nabídku vánočního osvětlení navštivte web prodejce www.decoled.cz.
07.12.2021 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444