Příběh o rekonstrukci se šťastným koncem

Velice snadno se člověk může dostat do situace, kdy potřebuje něco krátkodobě či dlouhodobě uskladnit. A nemusí to být jen obří vánoční dárek koupený už v srpnu. Důvody, kdy musíme sehnat volné místo navíc, mohou být zcela prozaické.

Typickým příkladem je paní Klára z Prahy, která potřebovala prostor kvůli rekonstrukci bytu. „Už když jsem si kupovala byt, bylo mi jasné, že mě dříve nebo později čekají stavební úpravy. Interiér byl sice ve slušném stavu, ale nevyhovovaly mi dispozice některých místností”, vysvětluje. „Stěhovala jsem se do vlastního z podnájmu i s nábytkem a bytovými doplňky, kterými jsem si v průběhu času pronajímaný byt kompletně vybavila. Také proto byt hned po nastěhování vypadal, že zde bydlím už roky”, směje se paní Klára.
 
 
Problém však nastal, když přišel čas na rekonstrukci. Vzhledem k rozsahu stavebních prací nešlo jenom nanosit vybavení bytu na jedno místo a zakrýt jej. „Náhradní ubytování jsem si zařídila snadno. Ale nikdo z mých známých bohužel nedisponoval prostorem, kde by šlo přechodně bezpečně uskladnit vybavení celého bytu. Proto jsem na internetu začala zjišťovat jaké mám možnosti. Na první pohled mě zaujala možnost pronájmu skladovacích prostor s celodenním přístupem kterýkoliv den v týdnu. Už kvůli možnosti si uskladněné věci průběžně odnášet”, popisuje jednu z předností self storage systému paní Klára.
 
 
Nakonec vše dopadlo na výbornou. „Kontaktovala jsem společnost Less Mess Storage a než jsme vyřešili velikost skladovací kóje, měla jsem i kontakt na prověřenou stěhovací firmu, která mi všechny věci do skladu odvezla, nastěhovala a po skončení rekonstrukce zase dopravila zpět domů.”, pochvaluje si paní Klára a dodává: „Skvělé je, že skladovací prostory jsou nejen dobře dostupné, ale hlavně profesionálně zabezpečené. V čisté a suché kóji jsem proto mohla uskladnit i elektroniku, šaty a knihy.”
 

Rozměry skladu

Vzhledem k tomu, že paní Klára potřebovala krátkodobě uskladnit vybavení celého bytu včetně nábytku, představoval ideální řešení jejího případu pronájem velké kóje o velikosti 12,5 m2.
17.12.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444