Praktické úložné prostory na zahradě

Chybí vám úložný prostor na zahradě? Nevíte, kam uložit zahradní náčiní, grilovací nářadí, dětskou koloběžku a jízdní kolo nebo třeba polstry ze zahradního nábytku? Řešení nabízí zahradní domky, přístřešky nebo menší úložné boxy.

Plechové zahradní domky

Potýkáte se s nedostatkem úložného prostoru kolem domu? Možná je to proto, že jej zkrátka opravdu nemáte. Místo navíc nabízejí plechové zahradní domky, kam snadno uložíte zahradní nářadí, sekačku, elektrokola nebo třeba zahradní nábytek. O svůj majetek se nemusíte obávat. Přístřešky jsou standardně vybaveny spolehlivými dveřními zámky a kvalitními panty. Aby cennosti, jako jsou například elektrokola, mohly být uloženy ještě bezpečněji, lze na uzamykací systém volitelně dodatečně namontovat cylindrický zámek.

Zahradní domky BERRY jsou vyrobeny z ocelového, žárově zinkovaného plechu s práškovou povrchovou úpravou. Odolávají tak povětrnostním vlivům, jsou nehořlavé a nedeformují se a jsou zvláště nenáročné na údržbu.

Namixujte si zahradní domek BERRY podle svého gusta

Můžete si vybrat mezi plochou, nebo sedlovou střechou, mezi barvami na stupnici RAL, kombinujte styly, velikosti, vyberte si vhodné příslušenství a doplňky. Nadčasový design a materiály zahradních domků Hörmann s dlouhou životností harmonicky doplňují každý styl.

Všechny domky BERRY byly vyvinuty s ohledem na jejich každodenní použávání. Díky vysoké kvalitě a stabilnímu tvaru z nich budete mít užitek a radost po dlouhá léta.

 

Zásobníky na krbové dřevo

Připravujete se na dlouhou zimu a přemýšlíte, kam uskladníte dřevo? Kovové zásobníky na krbové dřevo od společnosti Hörmann zajistí bezpečné a suché skladování. Sestavte si svůj perfektní zásobník na krbové dřevo z různých stylů, barev a velikostí. 
 

Zahradní úložné boxy 

Praktický úložný box, který pojme veškeré drobné hračky, deskové hry nebo třeba poštáře a polstry ze zahradního nábytku, oceníte na balkoně, terase, velké zahradě nebo u bazénu. Schované předměty udrží v suchu a poskytne užitečný prostor navíc. Robustní konstrukce z pozinkovaného a vysoce kvalitního lakovaného ocelového plechu je odolná vůči povětrnostním vlivům, dešti a slunečnímu záření, boxy jsou standardně osazeny dvoubodovým zámkem. Víko má plynové vzpěry pro pohodlné otevírání. Vaše schované předměty budou v suchu a bezpečí po celé léto. 

09.04.2024 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Hörmann Česká republika s.r.o.

    Skupina Hörmann je předním výrobcem dveří a vrat. V současnosti vlastní 27 výrobních závodů v Evropě, Severní Americe a Asii, které produkují vysoce kvalitní vrata, dveře, zárubně a pohony pro soukromý i průmyslový sektor. V roce 1997 se i Česká republika zařadila mezi regiony, v nichž má společnost Hörmann prodejní pobočku a zájem o její produkty každoročně výrazně stoupá.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444