Pracovní stůl pro každého a v každém věku

Jak si představujete ideální pracovní stůl? Co člověk, to různé nároky. Rodiče prvňáčka budou nejvíce dbát na to, aby dítě u stolu sedělo vzpřímeně, nekazilo si záda ani oči. Mladý student chce především variabilní stůl, který bude vyhovovat jeho spontánním nápadům a vždy se mu přizpůsobí. Dospělý ocení designové řešení a kvalitu materiálů. Představujeme stoly MOLL Compact, které se zavděčí každému.

Pracovní stůl jako osobní prostor

V každé životní etapě vyžadujeme od pracovního stolu něco jiného. Jednou je místem, kde dítě píše domácí úkoly, později se u něj student připravuje na zkoušky a nakonec bude možná středobodem vaší kanceláře. V každé situaci by se nám měl stůl dokázat přizpůsobit.

Nároky uživatele se zvyšují, moderní technika se rozvíjí a pracovní stůl tak musí poskytovat stále více prostoru. To je monitor, klávesnice, myš, tiskárna, lampa, mobil s nabíječkou, tablet, ale i starý známý hrneček s tužkami, knihy, rýsovací a psací potřeby a mnoho dalších nezbytných věcí. Společnost MOLL, německý výrobce nábytku pro děti a dospělé na tento trend současné doby reaguje rostoucími stoly Compact.
 

Champion Compact Express - stůl nejen pro teenegery

Jednoduchý, minimalistický, nadčasový, variabilní a především stylový - takový stůl chtějí mít mladí studenti doma. Dospívající člověk potřebuje při práci prostor, který ho bude motivovat. Prostor, který se mu v každém momentě přizpůsobí. Je potřeba naklonit pracovní desku? O něco stůl zvýšit? Nový stůl Champion Compact Express mladým lidem a jejich spontánním nápadům rozumí.


Pro člověka je pohyb samozřejmostí, dlouhé sezení není přirozené a ani žádoucí. Pro efektivní práci je dobré polohy střídat. Každého tvůrčího člověka nadchne flexibilní výškové nastavení stolu. Z výšky 69 cm může povyrůst až na 114 cm (s výškovým adaptérem až do 124 cm). U stolu už nemusíte jen sedět, ale klidně si chvíli postůjte nebo se pohupujte u oblíbené muziky a plánujte si rozvrh na další týden.

Champion Compact Express je stůl pro rozmanité aktivity. Píšete seminárku? Nechte pracovní desku v rovině. Čtete skripta? Nakloňte si desku do požadovaného úhlu. Tento stůl s vámi poroste od školního věku přes studium až do kanceláře.


Malý pokoj není překážkou: Stoly Compact s šířkou 90 cm

Dětský pokoj je prostor, ve kterém se odehrává spousta rozmanitých aktivit. Studium, hry, setkání s přáteli i odpočinek a spánek. Nad rozvržením a vybavením pokoje je proto třeba přemýšlet. Nezahlcujte ho zbytečným nábytkem, spíš volte chytré a ergonomické řešeníI pokoj o rozloze několika málo metrů čtverečních může být útulný a funkční.

Multifunkční dětský nábytek s dítětem poroste a bude mu vyhovovat v každé jeho aktivitě. MOLL představil tři modely stolů s šířkou 90 cm: T5, Winner Compact a Champion Compact
Díky šířce 90 cm pomohou vytvořit kvalitní pracovní prostředí i v malém pokoji. 

Stoly MOLL dokážou rychle zareagovat, a proto jakmile je zapotřebí větší pracovní plocha, mohou být jednoduše rozšířeny o boční panel na jedné nebo obou stranách až na šířku 170 cm. Přídavný panel Flex Deck Compact dodá stolu třetí rozměr. Rázem získáte více zásuvek, polic a dalšího úložného prostoru, který se prostě vždycky hodí. 



Pokud má stůl mladým lidem skutečně vyhovovat, musí jít s dobou. Proto jsou stoly Champion Compact Express vybaveny integrovanou nabíječku QI pro bezdrátové nabíjení smartphonů.

Máte doma leváka? Pořiďte mu stůl přímo na míru

Leváci se v běžném životě stále musí přizpůsobovat. Naštěstí dnes už v obchodech dostanete ořezávátka nebo třeba nůžky speciálně určené pro leváky. Také kvalitní ergonomický nábytek by se měl umět levákovi přizpůsobit.

MOLL nově v roce 2019 představil pracovní stůl Winner Split se sklopnou deskou, která je rozdělena na dvě části, z nichž jednu lze naklonit. Uživatel si může vybrat polohu sklopné desky stolu a namontovat ji buď na pravou, nebo levou stranu. Příslušná pevná, vodorovná část stolu slouží jako úložný prostor, kde je vše důležité. Dítěti je tak u stolu umožněno uvolněné držení těla při jakékoliv aktivitě - čtení, psaní nebo třeba malování. 

 

 

MOLL T5: Láska na první dotek

Příkladem stolu se špičkovými funkcemi a designem propracovaným do sebemenšího detailu je stůl T5 z řady Unique. Kvalitu poznáte na první dotek - úprava Nanotech propůjčuje desce stolu sametový povrch a především vysokou odolnost proti poškrábání a oděru. Hledáte-li kvalitní nábytek do své kanceláře, stůl T5 je jasná volba.

 
04.06.2019 | Jana Koenigová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444