Pračky LG - jedinečné praní, žádné alergeny

Společnost LG se v letech 2014 a 2015 stala světovou jedničkou v oblasti praček. Nejenže pračky LG mají vysokou účinnost, moderní design či možnost ovládání přes smartphone, jsou také účinným společníkem v boji proti alergenům.

Pračky LG s předním plněním
Funkce TurboWash zkrátí standardní cyklus praní na pouhých 59 minut a navíc ještě ušetří vodu a energii. Další technologie (6 Motion Direct Drive) pak dále upraví rychlost otáčení bubnu tak, aby bylo praní co nejúčinnější a nejšetrnější. Pokud chcete ušetřit ještě více času, můžete si pořídit dvojitou pračku LG TwinWash, která umí prát dvě dávky prádla najednou.

Úzké pračky LG
Slim pračky od LG dokážou vyprat až 7 kg prádla a přesto jsou velmi elegantní. Disponují stejnými funkcemi jako pračky s předním plněním a navíc je lze ovládat na dálku díky technologii Smart ThinQ. Pokud vám dělá vrásky hluk, jsou pračky řady Slim ideální volbou. Díky invertorovému motoru jsou totiž tak tiché, že ani při ždímání o ní téměř nebude vědět.
 
Parní pračky LG
V boji proti alergenům jsou nejsilnějším bojovníkem právě parní pračky. Dokáží odstranit až 99,9 % alergenů. Skvělou výhodou je dále například funkce AddItem, díky které můžete u parní pračky LG kdykoliv přerušit praní, a přidat například kousek prádla, na který jste zapomněli.
 
Pračky se sušičkou LG
Pračky od LG v kombinaci se sušičkou nabízí až 9 možností sušení prádla. Technologie Eco Hybrid vám pak umožní vybrat si, zda chcete šetřit vodou nebo časem. Ročně lze díky této technologii ušetřit až 6094 litrů vody či 13 640 minut. Sušičky LG mají dále zabudované senzory, které zdokonalují proces sušení.
12.06.2020 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444