Potřebujete peníze na rekonstrukci rodinného domu nebo bytu?

Mnoho mladých rodin žije ve starších domech po rodičích, protože na výstavbu vlastního bydlení jednoduše nemají. Je zde možnost hypotéky, ale ne každý ji chce mít na krku dalších 30 let. Proč si nezvelebit stávající bydlení? S tím vám může pomoci rychlá půjčka. Velkou výhodou je, že můžete získat až několik stovek tisíc, i když váš příjem není příliš vysoký. Takovýto úvěr by vás neměl zatížit na příliš velkou dobu. Obvyklá doba splatnosti je do 6 let.

Začínáme od začátku

V první řade je nutné posoudit, v jakém stavu se nachází vaše nemovitost. V některých případech je lepší prodat dům a přemýšlet o nové výstavbě, ale počítejte s tím, že s koupí pozemku se celá transakce velmi prodraží. Rekonstrukce vás vyjde mnohem levněji a ušetříte i drahocenný čas. Postupné vylepšování jednotlivých pokojů může být i zábava. Snadná půjčka ihned vám může poskytnout až 300 000 Kč bez skrytých poplatků. Nejdříve požádejte v bance, ta vám může nabídnout velmi výhodný úrok již od 3,99 % ročně. Bohužel, ne každý má takové štěstí, že mu úvěr v bance schválí. I když vše doložíte, není to žádnou zárukou. Pro mnoho klientů je kámen úrazu to, že se dostali do registru dlužníků a mají zde negativní záznamy. V této chvíli může být lepší sáhnout po nebankovní půjčce. I půjčka bez registru se může vyplatit. Je pochopitelné, že přeplatíte o něco více, ale v dnešní době vám i tyto společnosti dokážou vytvořit solidní nabídku.

Vždy buďte opatrní a zbytečně si neberte více úvěrů, než dokážete splatit. Pro mnoho lidí je i jedna půjčka až moc. Dlouhé vyhledávání konsolidace není nic příjemného. Pokud vám v práci zvýší plat nebo dostáváte každý rok prémie, můžete tyto finance použit na vylepšení obývacího pokoje nebo kuchyně. Drobné věci do domácnosti vám může zajistit malá půjčka bez doložení příjmu.

Pokud budete zdravě šetřit po celý rok, tak žádnou půjčku potřebovat nebudete. Vše je o domluvě s partnerem, jakou sumu budete do svého bytu nebo domu investovat každý rok. Je dobré si uvědomit, že když budete o svůj dům pečovat a "vylepšovat ho", stoupne i jeho tržní hodnota, což se může do budoucna vyplatit. 
02.10.2017 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444