Potřebujete (atypickou) sedací soupravu?

Fotografie: Sedačky a postele s.r.o.

Fotografie: Sedačky a postele s.r.o.

Nábytek s odpočivnou funkcí patří k samozřejmému vybavení bytu. Někdejší oblíbené typy jakými byly jednoduché lavice, lehátka, kanapíčka, nebo komfortní sofa, chaise loungue či gauče, se v současném interiéru vtělily do nejrůznějších variant sedacích souprav. Na trhu k dispozici široká nabídka, ale jak najít právě takovou, která by bezvýhradně vyhověla konkrétním požadavkům?

Sedací souprava nebo alespoň jednoduchá pohovka je pro způsob, jakým v dnešní době svůj domov užíváme, nezbytná. Prostor, který jí můžeme v interiéru dát k dispozici, může být ale v mnoha případech omezený. Mnohdy může být také potřeba, aby pohovka sloužila alespoň pro příležitostné spaní, někdy ji dokonce využíváme pro každodenní spánek.  Jindy naopak hledáme soupravu do velkoryse pojatých interiérů, která umožní pohodlné posezení velké společnosti.


Pokud máte na svoji budoucí sedací soupravu jeden nebo dokonce více atypických požadavků, záleží vám na kvalitě a dosud jste hledali marně, kdo vaší představě vyhoví, seznamte se s nabídkou produktů a služeb českého výrobce Sedačky a postele s.r.o. Vybrat si můžete z množství již realizovaných modelů, ale vyžádat si můžete jakýkoli rozměr. Můžete si zde nechat realizovat návrh architekta, ale na firmu se můžete obrátit také s vlastní představou. V tom případě jistě uvítáte možnost vytvoření 3D vizualizace, kterou společnost nabízí zdarma ke každé zakázce, aby si klient mohl o výsledku udělat přesnější představu. Speciálně se vždy řeší individuální ergonomie výrobku - hloubka, výška i tvrdost v závislosti na výplňových materiálech. Individuální péči zaručuje firma svým zákazníkům během celého cyklu služeb - od představy zákazníka po dodání hotového výrobku.


Vysoké odolnosti, spolehlivosti a dlouhodobé funkčnosti dosahuje tento výrobce díky vlastní ruční výrobě a kvalitě ověřených použitých materiálů. Bytelné kostry s vysokou nosností a odolností si zde vyrábějí sami, v nabídce je rozsáhlý výběr kvalitních potahů včetně umělých kůží a látek s protišpinivými úpravami. Spolehnout se zákazníci mohou na rychlý záruční i pozáruční servis, nabízí se jim i možnost nechat si nábytek přečalounit, upravit, ke stávající soupravě si mohou nechat vyrobit další díly…


O kvalitě zpracování a širokých možnostech, které společnost Sedačky a postele nabízí, se můžete na vlastní oči přesvědčit při návštěvě vzorkovny v Rudné u Prahy, vlastní výroba se realizuje v Berouně. Firma ale dodává své výrobky na zakázku po celé republice a v nezbytných případech je možné provést zaměření přímo v bytě zákazníka.
12.04.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444