Potěšení ze sprchování - sprchy Roltechnik

Společnost Roltechnik se výrobou sprchových koutů zabývá již od roku 1994. V dnešní době patří k největším výrobcům sprchových koutů, vanových zástěna boxů ve východní Evropě. V 8 programech nabízí více než 600 variant, jak si co nejlépe vychutnat potešení ze sprchování. V součastné době firma Roltechnik nabízí sprchové akrylátové vaničky, masážní sprchové panely a hydromasážní a parní boxy. Výrobky Roltechnik se vyváží do více než 20 zemí světa.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Designově atraktivní řada sprchových koutů za použití 6 mm bezpečnostního skla se jmenuje Armagedon line. Nezaměnitelný je zejména typ s označením AR 2 z této typové řady. AR 2 je oboustraně otvíratelný čtvrtkruhový sprchový kout za použití bezpečnostního skla s již výše zmíněnou šířkou. Kování je v barvě bílé, sklo ve výplních je čiré. K tomuto sprchovému koutu je na výběr 8 typů sprchových vaniček.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Název Completa line nese řada s designově atraktivním řešením kompletních boxů. Sprchový box BCEZ 4 je pětiúhelníkového tvaru, se zasouvacími lamelami. U profilu je na výběr ze dvou barev bílé a stříbrné, sklo může být čiré nebo zmatněné, propřípadě lze sklo nahradit plexisklem. Výrobek je dodáván jako komplet se sprchovou vaničkou, sifonem a sprchovou armaturou.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
V nabídce společnosti Roltechnik můžeme rovněž nalézt masážní a sprchové boxy. Ty se vyrábějí v několika variantách. Například sprchový box ECR2 - Jet je luxusní masážní box s bohatou výbavou. Mezi funkce patří 6 + 8 pulsních nastavitelných trysek, 2 rotační trysky pro masáž páteře, třípolohovou masážní ruční hlavici, třípolohovou masážní sprchovou hlavice, 1 nožní trysku, pětipolohovou termonstatickou baterii.
23.04.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444