Posuvná střešní prosklení: K ještě komfortnějšímu bydlení

Střešní prosklení - Solara PERSPEKTIV

Střešní prosklení - Solara PERSPEKTIV

Půdní a střešní výstavby mají svůj osobitý charakter a mohou být velmi zajímavým architektonickým prvkem i krásným domovem k bydlení. Zvolením optimálního střešního prosklení můžeme podtrhnout charakter danného prostoru. Volbou velkých skleněných ploch docílíme větší světelnosti a optického prohloubení prostoru.

Přemýšlíte o rekonstrukci podkroví? Rádi byste komfortně zařídili střešní prostory? Díky pohodlným střešním výstupům firmy Solara se nabízí kvalitní využití střešních prostorů, ať již k relaxaci s výhledem nebo třeba ke splnění snu o bylinkové zahrádce. Bonusem střešních dveří je jejich velká prosklená plocha, která zároveň plní funkci výstupu i prosvětlení interiéru.
 

Střešní dveře Solara si můžete vybrat ve variantě posuvného nebo výklopného otevírání, jejich ovládání je zajištěno manuálně nebo automaticky pomocí integrovaných elektromotorů s možností dešťového a bezpečnostního senzoru.


 

Posuvná střešní prosklení Solara - více než jen funkční stavební element

Posuvná střešní prosklení Solara PERSPEKTIV umožnují vnímat podkrovní vestavbu jako celek a zároveň dodávájí pocit nekončící atmosféry s vnějším světem. Rodinná firma Solara s 25letou tradicí je výrobcem střešního prosklení s širokou paletou návrhových možností pro různé architektonické situace.

Solara zaručuje:

  • Bezchybné funkce pro všechny typické požadavky, jako je tepelná izolace, bezpečnost a zvuková izolace.
  • Kvalitu i estetickou hodnotu. U firmy Solara dostanete okna z kvalitního dřevěného masivu, která zkrášlí váš prostor a zkvalitní vaši životní úroveň. Dřevo je materiál přírodní, stabilní a odolný, žije a vyzařuje teplo. Dřevo bere firma jako vášeň.
  • Komfort za jakéhokoli počasí. Vhodný výběr zasklení zásadně ovlivní, zda bude v horkém létě i v třeskuté zimě v podkroví příjemná teplota. Letní vedra řeší neviditelné protisluneční pokovení v kombinaci se zastíněním a zimní mrazy trojité zasklení se správnou směsí plynů mezi skly. 
Bližší informace o střešních výstupech a proskleních najdete na www.solara.cz nebo se přijďte osobně podívat do vzorkovny Solara, na adrese: U Skladu 1, Praha 4, tel: 244 400 853.

Střešní výstup – Solara OPEN
21.06.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444