Pořizujeme zimní zahradu

Chtěli byste si rozšířit obytný prostor vašeho domu skutečně originálně? Pořiďte si zimní zahradu a získejte tak nejen další místnost v domě, ale také možnost být v těsném kontaktu s přírodou každý den.

Podle jakých základních parametrů zvolit zimní zahradu?

Jednou z nejpodstatnějších věcí při navrhování zimní zahrady je její účel a plánované využívání. Zimní zahrada totiž může sloužit např. jako ateliér, pracovna, jídelní kout, obývací pokoj nebo může být místem, kde budete pěstovat rostliny. Tomuto požadavku se poté přizpůsobuje volba materiálů a technických zařízení, jako je např. vytápění, větrání a stínění. Dále je důležité stanovit velikost zimní zahrady, která se odvíjí od toho, k čemu bude zimní zahrada sloužit. Pokud si přejete, aby byla zahrada přístupná z více míst, zajisté oceníte větší rozměry. V neposlední řadě je také důležité zvolit vhodnou orientaci zimní zahrady na světovou stranu tak, aby do ní svítilo slunce přesně tak, jak potřebujete. Poloha zimní zahrady je přímo závislá na poloze a členění vašeho domu. 
 

Hliníková zimní zahrada vám vydrží v perfektním stavu po mnoho let

Zimní zahrada z hliníku oproti plastové vyniká mimořádně dobrou odolností vůči okolním vlivům a počasí. Spolehnout se také můžete na její pevnost a moderní vzhled, ze kterého se budete moci těšit dlouhou dobu. Hliníkovou zahradu pořídíte v téměř jakémkoliv barevném odstínu. Takto bude zahrada perfektně korespondovat s barevným vzhledem vašeho domu.

Hliníkové zimní zahrady je také možno stavět jako samonosné s poměrně tenkou konstrukcí. Vypadají velmi elegantně a moderně. Perfektně korespondují se současným oblíbeným minimalistickým stylem. Investice do hliníkové zimní zahrady se vyplatí, jelikož vám odpadnou náklady na její opravu či složitou údržbu. 
 

 

Zimní zahrady s elektricky posuvnou střechou

Zimní zahrady Zenyd jsou považovány za naprostý vrchol v komfortním užívání zimních zahrad. Oproti běžné zimní zahradě jsou totiž zahrady Zenyd opatřeny elektricky posuvnou střechou. Stačí pouze jediný dotyk a pomocí dálkového ovládání si užíváte nadechnutí čerstvého vzduchu z pohodlí svého křesla nebo přeměníte svůj domov na ideální místo pro zábavu. Zimní zahrady Zenyd jsou útulné a praktické. Díky elektrickému ovládání střechy budete přírodě nablízku, kdykoliv po ní zatoužíte. Systém Zenyd je také vhodný jako zastřešení na terasách restaurací. 
Společnost HZB s.r.o. se projektováním a realizacemi zimních zahrad zabývá mnoho let a za tu dobu nasbírala nejen celou řadu zkušeností, ale také mnoho spokojených zákazníku. Za rok společnost HZB s.r.o. zrealizuje desítky zimních zahrad a každý návrh zimní zahrady je přesně vypracován tak, aby se co nejvíce přiblížil představám zákazníka.
17.01.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444