Pořádný stůl a pohodlné židle jsou základem bydlení

Setkání u společného stolu s rodinou nebo přáteli není žádný překonaný zastaralý zvyk, patří neodmyslitelně k modernímu životnímu stylu a přispívá k radosti a pohodě rodinného života. Při vybavování bytu tedy rozhodně důkladně zvažme, kam velký jídelní stůl umístit, jak by měl být velký a na co se k němu posadíme.

Možná namítnete, že sejít se denně k rodinné večeři se vám při nejlepší vůli nemůže podařit, ale věřte, že i v případě, kdy jsou u vás doma podobná setkání vzácná, vyplatí se, vychutnat si při nich kromě jídla i příjemné a pohodlné posezení.

Jídelní stůl by měl mít kvalitní bytelnou konstrukci, aby pevně stál a nepodléhal náhodným otřesům. Pokud jde o velikost, řiďte se heslem Čím větší, tím lépe. Omezit se nechte jen prostorem, který nabízí vaše bydlení. Vždycky se vyplatí, pořídit si stůl skládací, i kdybyste jeho plnou velikost měli příležitost využít jen párkrát do roka, rádi tuto možnost uvítáte. Šťouchat se při jídle lokty se sousedem není nic příjemného a větší plocha stolu navíc usnadňuje servírování. Existuje několik druhů rozkládacích mechanismů, které se používají. Nejčastěji jde o v půli dělenou desku stolu, jejíž poloviny se rozesunou a doprostřed se vloží mezikus prodloužení. Tento praktický a oblíbený způsob je zabezpečen ocelovými pojezdy které jsou součástí konstrukce stolu.

Bohatý výběr stolů s kvalitní bukovou konstrukcí a deskou z dýhy nebo lamina má ve své nabídce firma Strakoš, která vyrábí a dodává na náš trh stoly, židle, jídelní sety a další nábytek, převážně z masivu.

Nejen stoly, ale i židle z nabídky tohoto dodavatele dokáží splnit jakoukoliv vaši představu a nároky s ohledem na pohodlí, design i výběr materiálů. Dnes nejoblíbenějším doplňkem kvalitních jídelních stolů jsou židle s dřevěnou konstrukcí v různých kombinacích čalounění. Jeden z nejspolehlivějších materiálů k výrobě jídelních nebo i barových židlí je dřevo buku, tyto židle dodává firma Strakoš většinou vcelku. Montáž není zapotřebí,  protože u těchto židlí jsou čepované a lepené spoje což zároveň zaručuje pevnost a dlouhou životnost výrobku.
Široká barevná škála potahových materiálů a barevných odstínuů dřeva, které si můžete sami zvolit, nabízí velké množství kombinací pro jakýkoliv interiér, ať už se jedná o domácnosti nebo o profesionální použití v restauracích, hotelech apod. Základem úspěchu tohoto dodavatele je tak vedle kvalitní konstrukce stolů a židlí z bukového dřeva a jejich kvalitního provedení i elegantní design výrobků, které nabízí.

Více informací: www.obchod.strakos.eu
15.03.2013 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444