Pohodlí "jako od babičky"

Firma SILEX představuje na výstavě Interiér 2003 přikrývky a polštáře nové řady Comfort Micro. Tato řada je novinkou osvědčené firemní značky SCAN quilt, proto splňuje hygienické a zdravotní normy a je vhodná i pro alergiky.

Přikrývky a polštáře řady Comfort Micro jsou z desetikanálového dutého jemného vlákna, což je zpráva především pro odborníky. Firma SILEX má však ještě jednu dobrou zprávu pro hospodyňky: zmíněné přikrývky a polštáře lze bez potíží prát.

Na stánku firmy SILEX si též všimnete povlečení pro ložní soupravu Basic Line. Povlečení je ze stoprocentní bavlny. Široký výběr potisků, jejich vzájemná kombinovatelnost a různé rozměry lze nakonec i doplnit o samostatné návleky na polštáře.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Pocit pohodlí Vám navodí deka "jako od babičky".
Tak lze pojmenovat výrobek ze stroprocentní bavlny, který naši redakci www.bydleni.cz zaujal nejvíce.
Deka je vhodná k cestování a kempování, lze ji použít jako spací pytel. Doma se můžete rozhodnout, zda z ní vytvoříte přehoz na postel, nebo se do ní zabalíte a při jednom z filmů s Vlastou Burianem zapomenete na již ohlašující se podzim.
05.09.2003 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444