Pohodlí a bezpečí pro nejmenší

V dnešní době jsou dětské autosedačky i u nás delší dobu povinné, leckdo je však stále bere jen jako nutné zlo a při nákupu se ohlíží pouze na co nejnižší cenu. Právě nyní, když se plánují zahraniční dovolené a delší cesty vlastním vozem, je ten správný okamžik se zamyslet zda autosedačka poskytuje Vašemu nejmenšímu rovněž dostatečné pohodlí a bezpečí.

Jednou z těch dětských autosedaček, které splňují obě důležité vlastnosti je sedačka Iseos ze série Maxi-Cosi. Je určena pro děti od narození až po děti s váhou do 18kg. Iseos je vybavena několika bezpečnostními prvky jako například - systémem Safe Side pro lepší ochranu před bočními nárazy a systémem Modulo Safe - pro nastavení potřebné šířky sedačky. Iseos je vhodná pro většinu automobilů, je extra měkce vypolstrovaná a má jednoduché polohování a zvětšování šířky. Mezi doplňky patří výplň sedačky pro malé děti a letní potah. Potah sedačky si lze zvolit z 15 různých barevných kombinací.
Autosedačka Hipsos je určena pro trošku větší děti - od 2 let a s vahou od 9 - 36 kg. Sedačka Hipsos disponuje rovněž systémem Safe Side pro lepší ochranu před bočními nárazy, dále zpevněnými bočními stranami, pohodlnými opěrkami rukou, opěrkou zad nastavitelnou do dvou pozic. Opěrka zad je rovněž nastavitelná výškově. Sedačka je speciálně vystužena v místech, kde přichází do styku s dítětem. Rovněž u sedačky Hipsos si lze vybrat z několika typů potahu.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Obě tyto a mnoho dalších autosedaček lze nalézt v největší prodejně s kompletním vybavením pro děti v České republice - v prodejně Babypark v Praze na Černém Mostě.
19.06.2003 | Martin Vápeník

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444