Pohled do budoucnosti chytrých domů

Foto: ELKO EP

Foto: ELKO EP

Na návštěvě u společnosti ELKO EP na FOR ARCH 2015

Redakce BYDLENI.CZ navštívila veletržní stánek společnosti ELKO EP, aby se seznámila s novinkami inteligentní elektroinstalace iNELS a zároveň se přesvědčila na vlastní oči, že se nejedná o pouhou sci-fi představu. Přinášíme reportáž.

Chytrý domov a inteligentní elektroinstalace se stávají životním standardem a jsou dalším logickým krokem vývoje bydlení a moderního životního stylu. Inteligentní bydlení nabízí majitelům veškerou kontrolu nad kompletním provozem domu. Získáte přehled o výdajích a bezpečnosti, neomezenou moc na všemi elektrospotřebičemi, osvětlením a stíněním.

Inteligentní elektroinstalace iNELS však není o pouhém zapnutí a vypnutí. Chytré ovládání osvětlení nabízí stmívání, volbu barev nebo světelné scény - a to vše stiskem jednoho tlačítka. Regulace vytápění a chlazení zase nastavení individuální teploty v každé místnosti dle přání uživatelů.

Jak jsme se s redakcí na vlastní oči přesvědčili, chytrý dům se přizpůsobí všem vašim přáním potřebám. Domov ohlídá kamerový systém a pohodu po celém domě navodí audio/video systémy. Zajímá vás, kolik energií spotřebujete? Tuto starost můžete nechat na systému iNELS, ten veškeré výdaje ohlídá za vás a pomůže uspořit co nejvíce peněz.
bydlinek

Reportáž: Skokem do budoucnosti chytrých domů

Natočili jsme pro vás reportáž z veletržního stánku, kterým nás provázel Ing. Václav Mahdal, Key account manager společnosti ELKO EP. Prohlédněte si nové skleněné dotykové ovladače, chytrou krabičku pro bezdrátový systém, internetové rádio v designu vypínače a další zajímavosti v oblasti inteligentních elektroinstalací. Jak iNELS funguje? Podívejte se na reportáž.

02.10.2015 | Jana Vaňková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444