Podzimní počasí je tady. Zachumlejte se do pohodlí

Podzimní počasí s námi dělá divy. Přichází období voňavých čajů, zapálených svíček, dobrých knih a samozřejmě na dotek příjemných peřin, dek a plédů, ze kterých se nám chce každé ráno stále méně a méně.

Když zachumlat, tak do stylového povlečení

Venku je nevlídno, vy máte víkend před sebou, a tak vám nic nebrání celé dopoledne proležet v posteli? Zachumlejte se do kvalitního povlečení, které svým designem reaguje na módní trendy v bytovém textilu a je vyvedeno v aktuálních podzimních tónech. Povlečení Klasik Design Pullover vás nadchne svým potiskem, inspirovaným pletenými copánky, které vám budou připomínat váš oblíbený svetr. Potisk je proveden na plátnové tkanině ze 100% bavlny.

Rozměr: 140 x 200/70 x 90 cm, cena: 1390 Kč
 

Jako u babičky na venkově 

Inspiraci venkovem poznáte v motivu, který se objevuje na povlečení VELUR Country. Jeho béžovo-smetanové tónování snadno sladíte se zbytkem interiéru. Povlečení je příjemně hřejivé a nezvykle hebké. Pro svou vyšší hřejivost ho oceníte na podzim i po celou zimu. Navíc se díky specifickým vlastnostem materiálu nemačká a nikdy nebude vyžadovat žehlení. Ihned po vyprání je můžete povléknout a užívat si jeho jemnosti i příjemné vůně čerstvě vypraného prádla.

Rozměr: 140 x 200/70 x 90 cm, cena: 1990 Kč

K televizi nebo rozečtené knize

Brzy se stmívá, teploty klesají a vám se chce tak akorát zalézt pod deku k oblíbenému filmu. Zachumlejte se do stylového plédu Velur a nenechte se rušit. Pléd je vyveden v módním designovém kostkovaném motivu, v tlumených barvách - šedé, vínové a černé.

Rozměr: 150 x 200 cm, cena: 1890 Kč


Do chladnější místnosti pro ještě vyšší pocit tepla 

Patříte-li k zimomřivým a už nyní byste rádi svou letní přikrývku vyměnili za něco teplejšího, bude vám vyhovovat přikrývka Thermo Plus s vyšším stupněm hřejivosti. Té výrobci docílili použitím speciálních „teplých švů“. Pevným spojením dvou samostatně prošitých přikrývek vzniká vzduchová kapsa, která kromě izolačních schopností výplně ještě přidá izolační vrstvu vzduchu. I když přikrývka působí objemnějším dojmem, zanechává si svou lehkost a vzdušnost.

Hebká výplň z 3D tvarovaných dutých vláken SCANsoft je v přikrývkách SCANquilt vrstvena ve formě jemných pavučin. Při výrobě tohoto rouna se zásadně nepoužívají žádné chemikálie, proto jsou přikrývky měkké, splývavé a objemově stálé po dlouhou dobu. Kvalitní, pevná směsová tkanina spolu s hustším prošitím dovoluje praní až na 95 °C.

Rozměr: 140 x 200 cm, cena: 1890 Kč;

Podzim do každého koutu 

Kromě ložnice můžete hřejivé podzimní tóny vnést i do vaší koupelny. Na e-shopu SCANquilt si vyberete z bohaté nabídky kvalitních ručníků a osušek v pestré škále barev. Jako představitele tlumených podzimních tónů jsme vybrali osušky Modal Soft v příjemné béžové, šedé, tmavě modré a šedé.

V čem je řada Modal Soft tak unikátní? Tajemství tkví v modalovém vláknu, které se vyrábí z celulózy bukového dřeva, někdy se mu také říká umělé hedvábí. Ve směsi s kvalitní bavlnou dodává ručníkům výjimečné vlastnosti. Výrobky z tohoto materiálu vynikají perfektní savostí, zároveň dobře schnou a jsou odolnější proti postupnému tvrdnutí při častém praní. Ručníky a osušky Modal Soft jsou na omak nadýchané, měkké a hladké, pro pokožku celého těla nadmíru příjemné.

Rozměr: 50 x 100 cm, cena: 550 Kč

 

Věděli jste, že...

...pro správnou péči ručníků je dobré při praní nepoužívat aviváž? Ta totiž může snížit savost. Pro udržení měkkosti je vhodné při praní přidávat namáčecí prostředky, ve vláknech se tak nebude usazovat vodní kámen. Ručníky sušte volně v sušičce pro udržení hebkosti a objemnosti, nedoporučujeme žehlit, aby nedošlo ke slehnutí smyčky. Pokud naleznete zatrženou smyčku, je možné ji bez obav odstřihnout.

Pojdťe si hrát

E-shop SCANquilt představil také řadu roztomilých plyšových kamarádů Friend od značky Craftholic. Děti z veselého zajíce Raba, zadumaného medvěda Slotha, šibalského kocoura Korata nebo mlčenlivé opice Loris budou stejně nadšené jako dospělí. Vyberte si pro sebe nebo pro své přátelé plyšáka stejného charakteru.

Sametový plyšák Friend je mimořádně jemný, na pohled i na dotek příjemný tvor, který se zrodil v tokijském designovém studiu Accent, aby pod značkou Craftholic potěšil všechny generace bez rozdílu věku nebo pohlaví. Plyšoví přátelé jsou skvělou hračkou, originálním doplňkem do interiéru, ideálním dárkem nebo měkkým polštářkem. Všechny designy najdete exkluzivně pouze v síti prodejen a e-shopu SCANquilt.

Rozměr od 21 x 17 cm / cena od 470 Kč
23.10.2017 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444