Podzimní inspirace - zahradní posezení, okrasné stěny, skalky, bylinkové zahrádky

Babí léto a časný podzim lákají k tomu, abyste před zimou na své zahradě ještě stihli dokončit, co jste si na jaře vzali do hlavy. Ať už je to zpevnění svahu, posezení kolem ohniště, vysoké záhony, okrasná stěna nebo bylinková zahrádka, máme pro vás jeden tip, díky kterému to vše snadno a jednoduše zvládnete. Inspirujte se v naší galerii.

Multifunkční tvarovka Playstone z lehkého keramického betonu je neuvěřitelně variabilní zahradní prvek, který můžete použít na 1000 způsobů. Vděčí za to nejen důmyslnému tvaru, který umožňuje různé varianty sestavení a vrstvení, ale také širokému sortimentu doplňků. K Playstonu si totiž můžete pořídit plastové, dřevěné a betonové kryty. Vytvoříte tak zahradní inventář, který odolá tuhým zimám i parným létům bez újmy a namáhavé údržby. Podívejte se na typové sestavy. Další najdete na webu www.liastone.cz.
 
 

Velká zahradní stavebnice

Stavbu z prvků Playstone zvládne každý. Stačí trocha zručnosti. Je to totiž taková velká zahradní stavebnice, ke které v naprosté většině případů nepotřebujete žádnou maltu ani lepidlo. Stačí na sebe prvky pečlivě naskládat do předem promyšlené sestavy. Pokud si stavba nevyžaduje armování, je možné ji třeba i po několika letech rozebrat a sestavit jiným způsobem. 

 
Hledáte-li inspiraci třeba pro bylinkovou zahrádku nebo posezení u ohniště, pak pro vás máme řešení 2v1. Stejnou realizaci jste mohli vidět také v jednom z dílů Receptáře prima nápadů.
 

 

Okrasné a opěrné stěny

Playstone je ideální tvarovka pro stavbu nízkých i vysokých okrasných a opěrných stěn. Je dostatečně stabilní a ve většině případů není nutné vzniklou stěnu armovat. Jednotlivé prvky je možné v sestavách navíc různě otáčet či spojovat. Můžete tak vytvořit hladký i členitý povrch třeba i s výklenky pro pěstování popínavých rostlin či skalniček.

 

Zahradní posezení

Keramický beton, ze kterého je Playstone vyroben, je prakticky bezúdržbový a opravdu dlouhověký materiál. Je proto skvělý pro stavbu laviček a dalšího zahradního nábytku, který je celoročně vystaven povětrnostním vlivům jako třeba prvky do venkovní kuchyně - odkládací stolky u grilu, regály, vinotéky, regály nebo odpadkové koše.

 
Další inspiraci najdete na webu www.liastone.cz. Objednejte online a získejte slevu 10 %! Playstone najdete ale také v síti hobbymarketů Hornbach nebo stavebninách DEK, MPL či HELD po celé České republice. 
18.09.2023 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444