Pod pergolou je to správné léto

Přichází období grilování, barbecue, trávení času venku a užívání si teplého počasí na zahradě. K tomu je ideální právě pergola, která nám v letních měsících podstatně rozšíří obytný prostor a propojí zahradu s interiérem domu. Bioklimatická pergola ROLROLS splňuje ty nejnáročnější požadavky na funkčnost, kvalitu a design.

Pergoly jsou k dostání v mnoha variantách – s látkovou střechou (s baldachýnem anebo typ pergolomarkýzy, kdy je látka fixovaná a odolnější vůči větru než klasická markýza), pevné zastřešení, a to buď polykarbonátem, sklem či lamelami. Velkou výhodou pevně zastřešených pergol je, že tyto pergoly je možné spojovat, čímž vznikne mnohem větší zastřešená či zastíněná plocha.

Proč bioklimatickou pergolu?

Bioklimatická pergola  s naklápěcími lamelami překvapí svou jednoduchostí a funkčností. Navíc jsou tyto hliníkové pergoly od ROLROLS bezúdržbové, s dlouhou životností, velkou variabilitou a velkým plusem je také jejich minimalistické provedení.

Mezi jejich další výhody patří robustní celohliníková konstrukce, která zajišťuje dlouhou životnost, polohování lamel v úhlu až 140°. V případě deště stačí zaklopit lamely, čímž vznikne vodotěsná střecha s odvodem vody do určené stojny.


Z jakých dalších důvodů bioklimatickou pergolu od ROLROLS? Protože díky elektropohonu a řídící jednotce integrované uvnitř konstrukce žádné prvky nenarušují vzhled. Design je pro společnost ROLROLS velmi důležitý, a proto jsou schopni dodat i namontovat pergolu vč. kvalitní terasové podlahy, navíc povrch pergoly lze volit i ve strukturovaném provedení. Samozřejmostí je integrovaný svod vody ve zvolené stojně.

Jaké další novinky ROLROLS představuje?

Novinkou je pergola se shrnovacími lamelami nebo kubická pergola s prosklenou střechou.

Variabilita pro ROLROLS znamená i spoustu možností doplňků – LED osvětlení, pro chladnější večery topná rampa s možností regulace a z důvodů splnění nejvyšších nároků na komfort dálkové ovládání. Dále lze volit např. vestavnou bluetooth soustavu s FM, čidla proti větru, dešti...


Vhodným funkčním doladěním jsou též screenové rolety se ZIPovým vedením, které ochrání před větrem, nepříjemnými paprsky nízkého slunce a zároveň poskytují dostatečné soukromí, případně skleněné boční stěny.

Navštivte nejbližší showroom společnosti ROLROLS a vyberte si tu správnou pergolu pro váš odpočinek. Pokud jste časově zaneprázdnění, lze si domluvit schůzku individuálně i po 18:00 či o víkendu.

25.04.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444