Plochá sprchová vanička Geberit Setaplano. Jemná na dotek

Plochá sprchová vanička Geberit Setaplano: Nová sprchová vanička Geberit Setaplano je vyrobena z vysoce kvalitního, odolného materiálu, který je na dotek teplý a jemný jako hedvábí a snadno se čistí.

Plochá sprchová vanička Geberit Setaplano: Nová sprchová vanička Geberit Setaplano je vyrobena z vysoce kvalitního, odolného materiálu, který je na dotek teplý a jemný jako hedvábí a snadno se čistí.

Nová sprchová vanička Geberit Setaplano vás zaujme již na první pohled – a na první dotek. Je vyrobena z vysoce kvalitního, odolného materiálu, který se snadno čistí, je příjemně teplý a jemný jako hedvábí.

Není divu, že jsou sprchy v úrovni podlahy poslední dobou tak žádané. Navrhování koupelen je s nimi flexibilnější než kdy jindy. Vaničky Setaplano jsou k dispozici v několika rozměrech a je možné je použít jak v novostavbách, tak v rekonstruovaných koupelnách. Sprchový kout se s nimi proměnil z nudného a často nevlídného místa ve zlatý hřeb celé koupelny a vítaný zdroj wellness potěšení. Nová sprchová vanička Geberit Setaplano oplývá řadou skvělých vlastností, díky kterým se okamžitě stala oblíbeným zařizovacím předmětem mnoha koupelnových návrhářů. Její odpad je například umístěný nenápadně na straně a chodidla se tak během sprchování nemusí vyhýbat krytce, ani odtékající vodě. 
 

Špičkový materiál 

Výhody vaničky Setaplano jsou zřejmé již na první dotek. Pevný a odolný materiál, ze kterého je vyrobena, si již vydobyl zasloužené místo ve světě moderního koupelnového designu. Unikátní mix pryskyřice a minerálního plniva má vynikající vlastnosti. Jeho neporézní, hladký povrch neklouže, jednoduše a rychle se čistí a na rozdíl od kovu, skla nebo dokonce keramiky je tento minerální kompozit na dotek příjemně teplý a hedvábně jemný. Díky naprosto homogenní struktuře je také velmi tuhý a odolný. 
Více flexibility: Nová plochá sprchová vanička Geberit Setaplano nabízí výrazně více flexibility při navrhování koupelny.
 

Sofistikovaná a dokonale tvarovaná

Z ploché sprchové vaničky Geberit Setaplano se majitelé budou těšit dlouhá léta nejen díky kvalitnímu výrobnímu materiálu. Také design vaničky je promyšlený: především hůře přístupná místa byla navržena tak, aby se snadno udržovala v čistotě. Odtokový prostor byl například záměrně zkonstruován bez hran, za kterými by jinak mohla ulpívat špína. Čištění vaničky výrazně usnadňuje také praktické hřebenové sítko, které lze pohodlně vyjmout a opláchnout. Několik dílů ploché sprchové vaničky, jako například izolační fólie, se kompletuje již ve výrobním závodě. Tím se snižuje možnost chyby při instalaci, což jistě ocení jak instalatér, tak zákazník. 

 
Žádná špína a snadný úklid: Odtok nemá žádné hrany, za kterými by se mohla hromadit špína. Po sejmutí krytky se jednoduše vyndá praktické hřebenové sítko a vyčistí se. Hladký povrch se jednoduše a rychle čistí.

Další informace a fotografie najdete na www.geberit.cz/setaplano.
02.05.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444