Plechový anděl: Dekorace do interiéru, která dělá radost po celý rok

Andělé a andělky patří mezi nejvíce rozšířené bytové dekorace. Pojí se především s obdobím Vánoc, ale vystavené je doma můžete mít klidně celoročně. Záleží, jakého andělíčka doma máte. Někteří jsou už na první pohled vánoční, ale takový kovový anděl je nádhernou ozdobou přes jakékoliv roční období. Na první pohled působí luxusně, elegantně a zároveň lehce surově, což jim dodává na jejich výjimečnosti. Z jakých možností dnes můžete vybírat?

Plechový anděl na čajovou svíčku

Jednou z dalších pozitivních vlastností kovu je, že plechový anděl může sloužit jako netradiční svícen. Do místnosti po zapálení svíčky vnese plápolající ohýnek, který bude tančit všemi směry po zdech. V jakých vzorech to bude, závisí na typu sukýnky daného anděla. Čajová svíčka se umístí do připraveného kalíšku, nebo otvoru v sukýnce. Místo svíčky můžete použít i krátký světelný řetěz, který vytvoří také dokonalou atmosféru. 
 

Plechový anděl s LED osvětlením 

V sortimentu najdete také moderního plechového anděla s LED osvětlením na 3x AAA 1,5V baterie. Výhodou je, že vám rozzáří prostor a přitom jej můžete umístit kamkoliv dle libosti. V případě předchozí verze s čajovými svíčkami musíte být samozřejmě opatrnější. Dle typu anděla se liší i možnosti osvětlení. Některý má nasvícená jen křídla, druhý zase sukýnku. 
 

Plechový anděl v mnoha variantách 

Existuje skutečně mnoho možností. Kromě stříbrného anděla s patinou je k dostání i bílý plechový anděl. Můžete si zvolit anděla s jemným vzhledem, nebo vsadit na propracovanější detail a originalitu. Každý má své kouzlo.


Velký plechový anděl
na e-shopu www.harasim.info dosahuje velikosti 82 cm a nejmenší má 25 cm. Zboží však neustále doplňují, a proto doporučujeme jejich stránky sledovat. Do článku jsme vybrali jen několik modelů, v internetovém obchodě jich najdete mnohem více. Pokud vás tedy zaujaly, neváhejte zhlédnout všechny. 

15.11.2022 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444