Plastové dlaždice: Rychlá proměna balkonu nebo terasy

Plastové dlaždice FATRASTEP Stoneris černá, cena 545 Kč/bal.

Plastové dlaždice FATRASTEP Stoneris černá, cena 545 Kč/bal.

S blížícím se jarem se naše pozornost přesouvá z interiéru na balkon a terasu. Prostor, který po celou zimu ležel ladem, nyní získává na důležitosti. I v městském prostředí si můžete snadno vytvořit malou oázu klidu plnou zeleně, ve které si vychutnáte odpolední kávu nebo posedíte s přáteli. Jestliže váš balkon nebo terasa potřebuje úpravy a vy hledáte rychlá a efektivní řešení, představujeme vám plastové dlaždice.

Jednoduché řešení bez výrazné investice

Popraskaný beton nebo nevzhledná dlažba? Oživit starou podlahu balkonu nebo terasy nemusí být náročný úkol. Společnost FATRA představuje plastové dlaždice, které můžete položit na jakýkoliv zpevněný povrch. Pokládku zvládne s trochou zručnosti opravdu každý. Jednotlivé díly díky zámkům do sebe stačí jen zacvaknout a je hotovo. Z realizace se budete moct těšit za několik desítek minut.
Plastové dlaždice FATRASTEP Lineris, cena 545 Kč/bal., zdroj: efatra.czPlastové dlaždice FATRASTEP Lineris, cena 545 Kč/bal., zdroj: efatra.cz

PVC dlaždice FATRASTEP se hodí všude tam, kde potřebujete vylepšit venkovní prostor - na balkoně, lodžii, kolem bazénu, na terase nebo pod pergolou. Jsou flexibilní a vhodné pro všechny vaše nápady. Jejich rozměr 30 x 30 cm lze kdykoliv upravit zkrácením na potřebnou délku. Materiál, ze kterého jsou vyrobeny, je odolný vůči povětrnostním vlivům i UV záření a velmi snadný na údržbu.

 

Pusťte se do realizace ještě dnes

Dlaždice FATRASTEP můžete vybírat v několika odstínech a dezénech dřeva, kamene nebo břidlice. Je jen na vás, do jak velkého projektu se pustíte. Překvapte rodinu venkovním posezením, které už dlouho oddalujete, nebo potěšte děti hracím koutkem!
FOTO: Plastové dlaždice FATRASTEP Stoneris šedá, cena 545 Kč/bal., zdroj: efatra.czFOTO: Plastové dlaždice FATRASTEP Stoneris šedá, cena 545 Kč/bal., zdroj: efatra.cz

Zasaďte stromy

Plánujete s novým posezením také kompletní úpravu vaší zahrady? FATRA představila praktické zavlažovací vaky, díky kterým vysázené stromy a keře lépe a rychleji zakoření. Zavlažovací vak zajistí efektivní, cílenou a dlouhodobou závlahu. Vak stačí položit kolem kmene stromu a naplnit ho vodou. Malé otvory na spodní straně vaku se už o závlahu samy postarají.
FOTO: Zavlažovací vak, cena 242 Kč/bal., zdroj: efatra.czFOTO: Zavlažovací vak, cena 242 Kč/bal., zdroj: efatra.cz
Dlaždice FATRASTEP i zavlažovací vaky si můžete koupit přímo od výrobce na www.efatra.cz.
26.03.2024 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444