Plánujete stavbu domu? Prohlédněte si vzorové domy a inspirujte se

Každý, kdo plánuje nové bydlení, hledá inspiraci. Probírá se katalogy, brouzdá po internetu, aby zjistil co nejvíce užitečných informací. Tu největší zkušenost nyní můžete získat osobní prohlídkou. Stačí se přijet podívat do nového Centra vzorových domů v Praze.

Když hledáte odpovědi...

Jakým směrem se ubírají současné trendy v oblasti moderního bydlení? Jaké stavební materiály se uplatňují a jaké technologie pomohou zajistit kontrolu nad spotřebou energií? Který styl bude pro daný interér ten nejvhodnější?

Podobnými otázkami se trápí většina lidí, kteří chtějí stavět nebo kupovat nový rodinný dům. Proto bylo otevřeno nové Centrum vzorových domů v Nehvizdech u Prahy, kde probíhají prohlídky největší stálé výstavy rodinných domů v ČR.

 

Pro koho jsou vzorové domy určeny?

Unikátní projekt Centra vzorových domů je určen nejen pro potenciální stavebníky, ale i pro širokou veřejnost se zájmem o moderní, ale především dostupné bydlení. Mladé rodiny se mohou seznámit s možnostmi finančně dostupného stavění, na své si však přijdou i lidé s vyššími nároky na komfort. Návštěvníci si mohou detailně prohlédnout domy různých technologií, zástupce moderní i klasické architektury, ovšem vždy s důrazem na progresivní energeticky úsporná konstrukční řešení.
 

Co v Centru naleznete?

Centrum vzorových domů vám podá názornou ukázku, jak dům postavit i zařidit. Od architektonického návrhu přes stavební materiály, samotnou stavbu až po kompletní zařízení jednotlivých interiérů a zahradních úprav. Výstava poskytuje ucelenou prohlídku bydlení v rodinném domě a realizace jeho zahrady a okolí.

Tento unikátní projekt využívá know-how a zkušenosti z provozu podobných center v sousedním Německu a je svým pojetím naprosto ojedinělým projektem na našem území.
Bungalov

První etapa výstavby hlásí 6 vzorových domů

Aktuálně si v Centru můžete prohlédnout 6 vzorových domů. Vašim prohlídkám jsou otevřeny domy s menšími dispozicemi i moderní vícepodlažní vily. V Centru nechybí ani letošní vítěz ankety DŮM ROKU 2016 – rodinný dům Romance

Není nad prověřené informace

Až načerpáte dostatek inspirace ze zařízených domů, navštivte Infocentrum, kde přímo od odborníků získáte užitečné informace a odpovědi na všechny otázky souvisejících s pořízením nového bydlení. Zeptejte se na výběr vhodného pozemku, diskutujte nad typy rodinných domů nebo nad financováním stavby.
 

Partneři centra

V prostorách centra naleznete i prezentaci renomovaných dodavatelů a výrobců, kteří se na výstavbě centra podíleli, mezi nimiž nechybí mj. společnosti BRAMAC, SIKO, VELUX, SAPELI, ORESI a v neposlední řadě CANABA, která je také prvním z dodavatelů.

Pro inspiraci, radu nebo třeba jen na výlet

Do Centra vzorových domů v Nehvizdech u Prahy se nejlépe dostanete po dálnici D11, exit 8. Adresa Infocentra: ul. Třešňová 870, 250 81 Nehvizdy. Provozní doba je od 10:00 do 18:00, přičemž vstup je zdarma a parkování je zajištěno v prostorách centra. Návštěvu si můžete objednat i přes online formulář na http://www.cvzd.cz/cs/visit nebo na infolince 800 910 910.
17.10.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444