Plánujete rodinný dům? Věnujte pozornost projektové přípravě

Typový dům Ferda

Typový dům Ferda

Rozhodli jste se pro vlastní rodinný dům? Máte vybraný pozemek i představu o podobě bydlení? Skvělé, jediné, co ještě potřebujete, je zpracovat projekt. Profesionální projekční kancelář připraví projekt na základě vašich požadavků, charakteru terénu i finančních možností.

Jestliže přesně víte, jak by měl váš rodinný dům vypadat, stačí vizi převést do projektové dokumentace "šité na míru". V opačném případě rádi nahlédnete do katalogu typových domů. Vybírat můžete mezi oblíbenými přízemními domy (bungalovy), dvoupodlažními i dvojdomy.

Typový dům Ferda 
 

Máte o rodinném domě jasnou představu, nebo se raději necháte inspirovat katalogem typových domů? 

Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí zákazníkům úvodní bezplatnou konzultaci, na které společně vyhodnotí, jestli je představa rodinného domu reálná. Nejprve je vypracována studie a po jejím odsouhlasení projektový ateliér vyhotoví další stupně projektové dokumentace přímo na míru.

Jestliže si vyberete z katalogu typových domů, na konzultaci vybraný typový dům do detailu prostudujete, zda skutečně splňuje vaše potřeby a požadavky a současně zda vyhovuje z hlediska situování na konkrétní stavební parcele. Typové projekty jsou zpracovány podrobně, včetně jednotlivých profesí technických zařízení budov (vodovod, kanalizace, plynovod, ústřední vytápění, elektroinstalace). Pokud se vám typový dům zalíbí, ale přesto byste chtěli provést nějaké změny, dílčí úpravy jsou možné.

Typový dům Jáchym

Typový dům Markéta


Od typového domu k vlastnímu 

Typové domy jsou standardně navrženy v tradiční zděné technologii. Na vaše přání však není problém typové projekty přepracovat například do technologie dřevostavby. Stejně tak projektový ateliér THERMO PLUS dokáže vyhovět lidem, kteří chtějí stavbu s nízkou energetickou náročností. Klient si může zvolit energeticky úsporný dům (standardní projekt), ale také nízkoenergetický nebo pasivní dům.


Nové moderní domy 

Projektový ateliér Thermo Plus představuje nové typové domy Ferda, Jáchym, Kulihrášek, Kvído, Markéta nebo Xavier, které splňují představy o moderním bydlení.

Rádi byste si prohlédli nabídku typových domů doma? Nechte si zdarma zaslat tištěný katalog rodinných domů.

Typový dům Kvido

Typový dům Kulihrášek

15.05.2023 | Jana Koenigová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444