Pěstební stůl - pěstování na jednom místě

Každý, kdo na jaře pěstuje vlastní zeleninu, potřebuje prostor, kde bude v klidu pracovat, a místo, kam může uložit semenáčky, než je dá na záhon nebo do skleníku.

Výborným pomocníkem při přípravě sazeniček je pěstební stůl od společnosti Limes Litomyšl s.r.o. Stůl lze vybavit různými doplňky, jako jsou rošty, závlahové vany, misky, police a další příslušenství, které umožňují pěstovat různé druhy rostlin na jednom místě.

Pěstební stůl lze využít nejen na začátku sezóny pro výpěstky, ale také celoročně například na kaktusy, sukulenty atd. V základním provedení je horní vana vybavena odtokem, takže se v ní nehromadí voda, nebo naopak, pokud potřebujeme vodu ve vaně udržet, můžete odtok jednoduše uzavřít.

Stůl je vyroben z žárově pozinkovaného plechu, který dobře odolává vlhkosti, takže mu voda nevadí a nemusíte tedy stůl uklízet a schovávat před deštěm. Díky jeho ideálním rozměrům ho lze umístit i do skleníků a fóliovníků.


Pěstební stůl se zkrátka hodí na každou zahradu a pro každého, koho zahrada alespoň trošku zajímá, protože oblast využití je velice široká.

Více informací naleznete na stránkách výrobce www.limes.cz.
16.02.2017 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444