Pečení bez námahy s perfektním výsledkem

Mít těsto za pár minut uhnětené bez bolavých rukou a namožených zad? Nehromadit doma tisíc pomocníků, ale vlastnit pouze jednoho, který všechno obstará? Ano, i to je možné, a to s multifunkčním kuchyňským robotem Concept RM7500 Element DIGI, který umí hníst, míchat, šlehat, strouhat, mlít, mixovat, tvarovat cukroví nebo plnit klobásy.

Jednoduché ovládání 

Na ovládání kuchyňského robota není vůbec nic těžkého. Je vybaven digitálním dotykovým ovládáním s časovačem, díky kterému máte okamžitý přehled o nastavených hodnotách i době provozu. Pokud potřebujete vyměnit metly či vyjmout mísu, stačí zvednout rameno robota stisknutím tlačítka. Metly vysadíte lehkým otočením a stlačením nahoru, mixér s mlýnkem a struhadlem se otočením zacvaknou buď na vrch mixéru, nebo na jeho čelo. Nebude-li něco dokonalé zaklapnuté, robot se díky bezpečnostní pojistce nespustí.
 

Kvalitní zpracování

U robotu se nemusíte bát, že by se vám časem rozsypal jak domeček z karet. Má totiž celokovové zpracování, a to včetně vnitřních převodů. Pro maximální komfort během práce je vybavený přísavkami, které ho perfektně zafixují na pracovní desce. Nerozhodí ho tedy ani hnětení tužšího těsta.

Multifunkční kuchyňský robot Concept RM7500 Element DIGI
 

Suroviny zpracuje pořádně

Robot pracuje na základě planetárního systému míchání, což znamená, že má podobný pohyb jako planety ve vesmíru. Metla či hák se otáčí kolem své osy a zároveň kolem obvodu mísy, takže dokáže suroviny dokonale zpracovat. K perfektnímu výsledku ještě dopomáhá vysoký příkon 1 200 W.
 

Co všechno je možné nalézt v balení? 

Součástí balení je široká škála příslušenství, která z robota dělá multifunkčního pomocníka, se kterým v kuchyni všechno hravě zvládnete.

Multifunkční kuchyňský robot Concept RM7500 Element DIGI

  • Nerezová mísa s držadlem a plastovým víkem o objemu 5 l je samozřejmostí. Jde krásně zacvaknout, takže se nemusíte bát, že by vám během míchání skákala.
  • Šlehací metla je ideální na šlehání lehkých směsí. Poradí si s krémy, bílkovým sněhem nebo šlehačkou.
  • Hnětací hák je specialistou na každé kynuté těsto.
  • Míchací metla si poradí s třenými těsty nebo máslovými krémy.
  • Flexi metla je ideální na přípravu lehkých krémů, náplní a polev. Díky gumové stěrce dokonale kopíruje mísu a perfektně stírá směs ze stěn.
  • Skleněná nádoba mixéru o objemu 1,5 l rozmixuje studené i teplé pokrmy. Stačí chvilka a máte připravené lahodné krémové polévky, omáčky, pyré nebo koktejly.
  • Struhadla pětkrát jinak vás osvobodí od ustrouhaných kůžiček či nehtů, stačí si vybrat správné struhadlo a vkládat suroviny do přístroje. Přístroj zvládne jemné i hrubé strouhání, krájení tenkých a silnější plátků, a dokonce vám nastrouhá brambory na bramboráky.
  • Mlýnek na maso se třemi nástavci vám umele maso podle potřeby. Husté sítko se hodí na přípravu směsí na paštiky, střední na sekanou či karbanátky a sítko s největšími otvory je vhodné na klobásy.
  • Speciální nástavec na plnění párků a klobás vám pomůže s využitím namleté směsi na uzeniny a ulehčí vám naplnění střívka. Domácí klobásu máte raz dva hotovou.
  • Tvořítko na cukroví se čtyřmi různými otvory bude vaším nejpoužívanějším nástrojem během Vánoc. Stačí jedno těsto, ale díky tvořítku budete mít hned několik druhů cukroví.
 
Multifunkční kuchyňský robot Concept RM7500 Element DIGI

Jestli stále přemýšlíte, zda by se vám robot do domácnosti hodil, představte si ten ušetřený čas, který vám daruje. Během toho, co pracuje, si můžete poklidit linku, umýt nádobí nebo relaxovat.

Nemusíte stát se šlehačem v ruce a čekat až se vyšlehají bílky. Jednoduše necháte pracovat robota a v klidu se můžete věnovat jiným věcem.

Všechny kuchyňské roboty Concept si můžete prohlédnout na stránkách www.concept.cz v sekci „Kuchyně a vaření“.  
Pro ještě lepší pochopení, jak kuchyňský robot pracuje, si pusťte video:

22.03.2024 | PR
  • Concept – chytře vymyšleno pro život

    Concept je česká firma se sídlem ve východočeské Chocni s 33letou tradicí na trhu. Pod její značkou naleznete široké portfolio moderních domácích spotřebičů, které usnadňují každodenní život. S Conceptem vybavíte svou domácnost designově a do posledního detailu – od velkých spotřebičů po rychlovarnou konvici.   


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444