Pasivní dřevostavby na míru zajistí Wood System

Zodpovědný a individuální přístup ke každé dřevostavbě, a to už více než 18 let. To je Wood System.

Proč dřevostavby?

Dřevostavby v posledních letech získávají na velké oblibě. Důvodem jsou nesporné výhody dřeva jakožto základního konstrukčního prvku. Jedná se zejména o pevnost, trvanlivost a samozřejmě pružnost. Dřevo je navíc materiálem s velmi dobrými akustickými vlastnostmi a je také ekologickým a obnovitelným zdrojem energie. 

Historie dřevostaveb sahá až do doby kamenné, ovšem s vývojem nových technologií a stavebních postupů došlo samozřejmě v posledních letech k jejich značnému rozvoji i rozšíření. Oblíbeným typem jsou především tzv. montované dřevostavby, které disponují mnoha žádoucími vlastnostmi jako je stabilní klima vnitřních prostor či nízká akumulace tepla. Díky výborným tepelně izolačním vlastnostem dřevostavby jsou nároky na vytápění i chlazení minimální.

Nízkoenergetická či pasivní
Wood System zaručuje profesionální a úsporné dřevostavby v nízkoenergetickém či pasivním provedení.Pasivní domy obecně musejí splňovat přísné požadavky na větrání s rekuperací, solární ohřev vody nebo pasivní předehřev vzduchu. Oproti nízkoenergetickému provedení pak pasivní dům potřebuje nižší zdroj tepla i menší otopný systém, díky čemuž vám výrazně ušetří provozní náklady. Průměrná spotřeba pasivního domu totiž činí 15 kWh/m2 ročně a méně.

Pro vytvoření kvalitní pasivní dřevostavby je důležitý individuální přístup, kdy je nutné zjistit přesné požadavky investora, podmínky pozemku a lokality i finanční možnosti investora. Z těchto parametrů je pak možné navrhnout koncept domu, dispozice a architektonický návrh dřevostavby.

Pasivním domům patří budoucnost, a to se odráží i na množství dotačních programů ze strany státu i některých neziskových organizací. Společnost Wood System tuto oblast samozřejmě sleduje a je také registrována v seznamu odborných dodavatelů (SOD) v programu „Zelená úsporám“.


Individuální přístup především
Společnost Wood System se již od svého založení roku 2003 specializuje na výstavbu netypových dřevostaveb. Nejen každý investor, ale také každý pozemek a lokalita jsou jedinečné, a vyžadují proto individuální přístup. Zákazník tak není nucen do žádných kompromisů, které s sebou nutně přinášejí již předpřipravené projektové dokumentace, ale naopak díky Wood System může získat vysněný domov dle svých představ a finančních možností. 

S Wood System od začátku až do konce

Společnost Wood System se při přípravě i samotné realizaci dřevostavby snaží vždy snaží vyjít zákazníkovi maximálně vstříc. Stavba rodinného domu pro zákazníka mnohdy znamená nejen celoživotní investici, ale také poměrně stresující období zahrnující plno skrytých nástrah a zdlouhavého vyřizování na úřadech. I zde však Wood System nabízí své věrné služby.
 
Bude vám k dispozici pro:
  • prověření vhodnosti stavebního pozemku
  • zpracování architektonického návrhu
  • vypracování projektové dokumentace
  • zajištění financování stavby domu
  • vyřízení stavebního povolení
  • kompletní realizaci Vašeho domu včetně základové desky a přípojek
  • vybavení domu k nastěhování na klíč
12.10.2021 | PR
  • Dřevostavby WOOD SYSTEM

    Prioritním zájmem společnosti WOOD SYSTEM s.r.o. je kvalitní provedení montované dřevostavby, rychlost provedení a dodržení smluvního termínu. Firma specializující se na dřevostavby s téměř 20letou tradicí se zabývá výstavbou domů, které vycházejí z individuální projektové dokumentace. Realizuje je v různém stupni rozestavěnosti, ať už se jedná o hrubé stavby dřevostavby, dřevostavby k dokončení nebo dřevostavby na klíč. Kromě těchto ucelených rozsahů stavby je možné domluvit se i na individuálním rozsahu provedení dřevostavby.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444