Parní generátory Laurastar přinášejí švýcarskou kvalitu, která nabízí více než jen žehlení

Cesta za vyžehleným a dokonale čistým prádlem bývá časově velmi náročná, přičemž žehlení samo o sobě zpravidla spadá do kategorie těch nejméně populárních domácích prací. Určitou revoluci v tomto směru však představuje řada parních generátorů od společnosti Laurastar, které nešetří pouze čas ale přispívá i péči o naše zdraví.

Profesionální technologie pro domácí použití

Parní generátory Laurastar jsou jedinečnými pomocníky v domácnosti, vyznačujícími se snadnou manipulací a profesionálním výkonem. K účinnému způsobu žehlení, pro který jsou puky na kalhotách či záhyby košile hračkou, využívají dvojitý ohřev páry, jejíž teplota dosahuje až 145 °C a prádlo je díky ní rázem měkčí a poddajnější. Ergonomický tvar generátoru a hmotnost samotné žehličky (přesně 1 kg) zajišťují snadné zacházení s přístrojem, se kterým je navíc možné pracovat i mimo žehlící prkno. Díky rovnoměrnému a konstantnímu proudění páry, které ho zásadně odlišuje od běžné žehličky s napařováním, lze sílu parního generátoru Laurastar uplatnit i na závěsy či oblečení visící ve skříni na ramínku.
 

Žehlení i dezinfekce v jednom

Vedle rychlého a snadného žehlení oplývají produkty značky Laurastar i významným zdravotním potenciálem. Využívají totiž certifikované technologie DMS (Dry Microfine Steam), která za pomoci suché hygienické páry odstraňuje až 99,9 % virů, bakterií, plísní a roztočů, které se v textiliích mohou množit, a to i přesto, že se jedná o čerstvě vyprané prádlo. Ke zničení všech škodlivých mikroorganismů by totiž bylo nutné prát výhradně na 60 °C, ovšem většina našeho oblečení není na tuto teplotu stavěna. Prádlo prané na 30 či 40 stupňů si tak v sobě může uchovat některé patogeny, k jejichž množení může přispět i vlhká pára z běžné žehličky. Horká a suchá pára technologie DMS tkaninu naopak nezvlhčuje a spolehlivě proniká mezi její vlákna, kde choroboplodné zárodky zahubí. Díky tomu je parní generátor Laurastar skvělou volbou pro alergiky a astmatiky.

Technologie účinná proti koronavirům

Vlivem současné pandemické situace navíc význam parních generátorů ještě posílil. Společnost Laurastar proto nechala svoji technologii ověřit u nezávislých laboratoří, které ji vyhodnotily jako maximálně účinnou i pro likvidaci koronavirů. Produkty této značky, které jsou k dispozici v různém barevném provedení, tak představují naprostou špičku ve svém oboru a jejich obliba na trhu stále strmě stoupá.
23.11.2020 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444