PVC podlahy LINO - optimální řešení pro moderní interiéry i technické haly

Nároky na vlastnosti podlahových krytin se v posledních letech mění. Zvyšují se požadavky na vzhled  i odolnost, často jde také o specifické potřeby, jako například možnost použití v interiérech s podlahovým topením. Poslední jmenovaný požadavek mohou splnit i PVC podlahy, které k tomu dnes uživatelům nabízejí mimo jiné širokou škálu atraktivních dekorů, snadnou údržbu, vysokou odolnost a další výhody.

Kolekce LINO, v portfoliu výrobce Fatra představují rozsáhlý výběr PVC krytin elegantního vzhledu s výbornými užitnými vlastnostmi, a to buď v homogenním nebo heterogenním provedení. Tyto dva typy se od sebe liší technologickým zpracováním. Zatímco homogenní PVC podlahy mají v celé své tloušťce stejné složení i provedení, heterogenní PVC krytiny se skládají ze tří vrstev, různost jejich složení nebo provedení ovlivňuje výsledné funkční vlastnosti výrobku.

Obecně jsou PVC podlahy LINO Fatra snadné na údržbu, vysoce odolné vůči mechanické zátěži, jako například pohyb kolečkových židlí, vůči mechanickému opotřebení i chemickým vlivům, tlumí kročejový zvuk, jsou vhodné pro instalaci podlahového topení a při kontaktu s vodou jim nehrozí vzedmutí.
 
 
Heterogenní PVC podlahy LINO se vyrábí v rolích v několika kolekcích. Jsou velmi odolné a mají protiskluznou úpravu Využít je lze v nejrůznějších typech interiérů. V bytech, ale i v hotelech či restauracích se například skvěle uplatní Novoflor Extra Styl díky výběru zdařilých imitací dekorů dřeva. Také ostatní z řady kolekcí heterogenních PVC podlah v rolích jsou vhodné do bytových i komerčních prostor. Kromě dekorů dřeva nabízejí některé i dekory typu korek nebo kámen. Široká škála barev kolekce DUAL pak umožňuje vytvářet zajímavé a originální kombinace, které ozvláštní interiér a dodají mu vhodnou atmosféru.
 
 
Pro veřejné prostory, kde jsou podlahy vystaveny vysoké zátěži, pro školy, nemocnice, ale i výrobní haly jsou vhodným řešením homogenní PVC podlahy LINO, které Fatra vyrábí ve formátu dlaždic o rozměru 608x608 cm. Na vybavení těmito podlahami se lze spolehnout i v případech vyžadujících specifické elektrické vlastnosti. Vysoce odolné dílce řady ELEKTROSTATIK jsou vodivé, řada DYNAMIC nabízí antistatickou úpravu, důslednou ochranu před případnými problémy s elektrostatickým nábojem, které jsou nežádoucí například v počítačových sálech nebo v prostorách s telekomunikačním zařízením, představuje staticky disipativní řada NOVOFLOR EXTRA STATIK SD.

Stejně jako PVC podlahy LINO určené pro bydlení, tak i tyto zátěžové krytiny jsou atraktivní na pohled a přispějí k příjemnému vzhledu prostor, kde najdou své uplatnění.
30.07.2018 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444