PH TRADE - partner pro vaše plány a snadný život

Hledáte firmu, která je odborníkem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace nebo elektroinstalací? Potřebujete vyměnit kotel nebo se poradit s instalací nových radiátorů? Potřebujete vyřešit rekonstrukci bytového jádra? Seznamte se PH TRADE, společností, která vám nabídne komplexní služby.

Voda, plyn a topení - vše na jednom místě
Najít slušného instalatéra nebo topenáře se v poslední době zdá jako nadlidský úkol. Poctivých řemeslníků ubývá. Společnost PH TRADE se od svého vzniku soustředí především na komplexní služby v oboru voda, plyn a topení, a proto vám dokáže navrhnout nejlepší variantu řešení a provést kompletní realizaci ve vašich bytech a rodinných domech.

Garance kvality
Nejen v případě instalatérských prácí by si měl každý uvědomit potřebu důslednosti a pečlivosti. Sebemenší chyba nebo zanedbání se může časem projevit. Garance od společnosti PH TRADE je jistotou pro zákazníky, že bude montáž provedená bezchybně a efektivně. 

Firma, která o vytápění ví vše
Zvažujete instalaci podlahového topení? Je pro váš interiér způsob podlahového vytápění vůbec vhodné? Poraďte se s firmou PH TRADE, která vedle poradenství zprostředkuje dodávku i montáž.  

Vlastníte rodinný dům a potřebujete navrhnout řešení pro jeho vytápění? Chcete jednoduše vyměnit staré radiátory za nové bez zbytečného řezání a svařování? Uvažujete o tepelném čerpadle a zajímají vás jeho výhody? Informujte se u PH TRADE, firmy, která nabízí kotle včetně ovládacích a regulačních komponentů všech tuzemských i zahraničních výrobců. O vytápění ví jednoduše vše.

Rekonstrukce koupelen na klíč
Rozhodli jste se pro kompletní rekonstrukci vaší koupelny nebo bytového jádra? Nemusíte shánět zedníky, elektrikáře, instalatéry ani obkladače, PH TRADE nabízí kompletní servis.
Firma vám připraví návrh řešení a celou realizaci provede na klíč přesně podle vašich představ. Jestliže si budete přát, bude vám vypracován 3D grafický návrh, podle kterého si budete moct vaši novou koupelnu lépe představit. Nemusíte se starat o to, kdo vybourá staré jádro, ani kdo vyzdí příčky. PH TRADE zařídí veškeré potřebné práce od demontáže bytového jádra až po vyřezání panelů a zajištění statického posudku. A za jak dlouho se můžete těšit z nové koupelny? Termín kompletní rekonstrukce koupelny (bytového jádra) firma PH TRADE provádí od 7 do 14 dnů dle rozsahu a požadavků.
 
K dalším činnostem společnosti patří:

  • vzduchotechnika
  • klimatizace
  • solární systémy
  • tepelná čerpadla
  • elektroinstalace (opravy rozvodů, zprovoznění topných zařízení a jejich regulace). 
Více informací zjistíte přímo na stránkách společnosti: www.phtrade.cz.
26.11.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444