Ozdobte místo posledního odpočinku důmyslně a se vkusem

Na své zesnulé blízké vzpomínáme nejen o Dušičkách. Způsobem, jakým ozdobíme jejich hrob, vyjadřujeme svou úctu a lásku. Pokud dáváte přednost jednoduchému a vkusnému designu a zároveň chcete, aby květinové aranže vydržely co nejdéle, má pro vás řešení společnost Plastia.

Tato česká rodinná firma nabízí originální moderní řadu Roseta určenou pro smuteční floristiku. Najdete tu vázy se závažím i možností zapíchnutí stejně jako jedinečné žardiny vybavené samozavlažovacím systémem. Právě ten umožňuje, že si květiny berou jen tolik vody, kolik potřebují. Zalévat je potřeba až třikrát méně často než v běžných květináčích. Výrobky Plastia jsou k dostání na e-shopu www.plastia.eu, ve vybraných zahradních centrech i v hobbymarketech Bauhaus, Hornbach, Obi a Globus.
 

Samozavlažování zajištěno

Žardiny Roseta od české společnosti Plastia spolehlivě řeší nejčastější problémy, se kterými se potýkáme – zajištění průběžné vláhy, stabilitu nádoby a dobré podmínky pro růst rostlin. Rosety mají v dolní části vestavěný zásobník na vodu, ze kterého si díky nasákavému knotu vezme květina právě tolik vody, kolik potřebuje. Doporučená cena žardiny Roseta je od 201 Kč.

 

Hlavní výhody žardiny Roseta

  • vyrobeny z kvalitního plastu v moderním designu
  • průběžná závlaha rostlin zajištěna díky nasákavým knotům
  • důmyslný přepad umožní při silných deštích odtok přebytečné vody
  • v nabídce různé velikosti (průměr 30 nebo 40 cm, výška 15 nebo 20 cm)
  • výběr ze čtyř barev (antracitová, stříbrná, bronzová a slonová kost)
  • díky rozšířenému obvodu po naplnění zeminou velmi stabilní
  • dno nepřiléhá na desku hrobu a nezanechává nevzhledné stopy
 
 

Ozdobná váza

Pro ty, kteří dávají přednost řezaným květinám, je tu speciální grobní váza Roseta. Můžete si vybrat mezi vázou se zátěží a vázou se zápichem. V obou případech je Roseta velmi stabilní, a to i v nepříznivém počasí. Uvnitř vázy najdete praktický doplněk v podobě aranžovací mřížky. S ní květiny nebo suché dekorace hravě umístíte přesně tak, jak potřebujete. Doporučená cena vázy Roseta se zápichem od 158 Kč, varianty se závažím od 238 kč.
 
Více informacní naleznete na webových stránkách www.plastia.eu.
30.10.2019 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444