Otestovali jsme ceníky elektřiny

Partner od Centropolu garantuje ceny roku 2017 na další dva roky

Cena elektřiny roste a všichni dodavatelé se shodnou na tom, že v první polovině roku 2018 poroste dál. Proto jsme pečlivě porovnali ceníky. Jaký je výsledek? S jedním z nich můžete mít dalších 27 měsíců jistotu, že budete platit stále stejné ceny bez ohledu na to, kam až ceny porostou.

Ceník se jmenuje Partner a nabízí ho společnost Centropol, která patří k největším a nejvýznamnějším dodavatelům elektřiny a plynu v České republice. A co se bude dít, pokud cena elektřiny skutečně v průběhu roku 2018 poroste dál? Vůbec nic! „Jako jeden z největších dodavatelů energií máme dostatek zkušeností a kapitálu, takže jsme elektřinu nakupovali levně v průběhu celého roku a proti růstu cen jsme dobře zajištění,” vysvětluje Lenka Procházková, manažerka Útvaru řízení vztahu se zákazníky společnosti Centropol, důvody, proč mohou zákazníkům garantovat stále stejné ceny. 


Centropol dbá na férový přístup k zákazníkům, a tak kromě ceníku Partner sestavil i speciální ceníky pro chataře a chalupáře, pro seniory a pro domácnosti v panelových domech. Těm nabízí úspory za elektřinu až 30 procent.
 
Další informace na www.centropol.cz

15.12.2017

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444